«Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Ροντρίγκο Παλάσιο»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποτελεί το πρόσωπο της ημέρας στη Ρουμανία.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, βρίσκεται στο επίκεντρο μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του στον ΠΑΟΚ και στο πλαίσιο συνέντευξής του μίλησε για τη συμφωνία με τον “Δικέφαλο”, τις προτάσεις που είχε αλλά και τη σύνδεσή του με το κλαμπ.

“Ποτέ δε μου άρεσε να μιλάω για τις προτάσεις που έχω, είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ και θα ήθελα να μιλήσω μόνο για αυτό. Ο ΠΑΟΚ, μετά τον ερχομό του νέου ιδιοκτήτη, έχει μεγαλώσει και σταδιακά μεγάλη δύναμη στην Ελλάδα. Έγινε η ομάδα, που περισσότερο κι από τον Παναθηναϊκό ή την ΑΕΚ, μπορεί να σταματήσει την κυριαρχία του Ολυμπιακού. Είναι μία δύσκολη μάχη, αλλά από τη δική μου μεριά, νομίζω ότι δημιουργεί ένα μαχητικό πνεύμα και δίνει μεγαλύτερο κίνητρο.

Εξαρτάται από το τι θα κάνουμε, τι κίνητρα θα έχουμε και το πόσο μεγάλη θέληση θα έχουμε. Γνωρίζω ότι ανέλαβα μία μεγάλη ευθύνη, ο κόσμος περιμένει πολλά από μένα, όπως πριν από δύο χρόνια. Ακριβώς επειδή έχει περάσει ο χρόνος, οι παίκτες έχουν φύγει, όλα θα είναι καινούργια. Είναι δύσκολο για μένα να μιλήσω για προτάσεις. Όταν είσαι πετυχημένος είναι φυσιολογικό να έχεις κερδίσει τον σεβασμό πολλών στο χώρο. Συναισθηματικά, οι αντίπαλοι που είχα τότε θα μπορούσαν να με προκαλέσουν”, ανέφερε αρχικά ο Ρουμάνος, για να συνεχίσει:

“Το ποσό του 1.8 εκατ. ευρώ είναι για όλο το τιμ. Μιλάω για το συμβόλαιο. Είναι για μένα και για τους συνεργάτες μου, είμαστε 8 άτομα. Είναι πιθανό να είναι το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην Ελλάδα, αλλά υπάρχει μία διαφορά”.

Όσο για τις σκέψεις του για τον ΠΑΟΚ και την απόφαση του; Ανέφερε:

“Ο ΠΑΟΚ έμεινε στην ψυχή μου, είναι από τις πιο σπουδαίες στιγμές στη ζωή μου. Μου έδωσε ώθηση η ψυχή μου! Στην Αλ Χιλάλ πέρασα ωραία, ήταν καλά από άποψη δουλειάς. Ξέρουμε καλά πόσο καλή είναι η ζωή στην Ελλάδα, είναι όμορφα τα πράγματα, υπάρχει αισιόδοξη ατμόσφαιρα, βγαίνεις στο δρόμο κι απολαμβάνεις τη ζωή. Ήταν δύο σπουδαία χρόνια για μένα εκεί σαν επαγγελματίας. Να κατακτάς τίτλους μετά από τόσα χρόνια… Χτίσαμε ισχυρούς δεσμούς και κάναμε σημαντικούς φίλους εκεί. Ενδεχομένως αν θα είχα μεγαλύτερη υπομονή θα είχα και προτάσεις από την Ιταλία, αλλά ήθελα να επιστρέψω στη δουλειά κι ήταν κι αυτός ένας λόγος που με έκανε να αποφασίσω άμεσα.

Πριν από μερικές ημέρες είχα και μία συζήτηση για τη Ρουμανία. Με ρώτησαν, αν θα επέστρεφα στη χώρα, αλλά είπα ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή, έχω μπροστά μου μία φοβερή δουλειά στο εξωτερικό. Σας επαγγελματίας, σκέφτομαι ότι είναι σημαντικό να παραμείνω στο εξωτερικό. Αν επιστρέψω τώρα στη Ρουμανία, ίσως χάσω σημαντική ευκαιρία. Όσο μπορώ να δουλεύω στο εξωτερικό, θέλω να μείνω εκεί”.

 

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση