«Ο ΠΑΟΚ κυλάει στις φλέβες μας, είναι το σπίτι μας»

Μπορεί να βρίσκονται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τη Θεσσαλονίκη και την Τούμπα, έχοντας μεταξύ άλλων και έναν… ωκεανό ανάμεσα από την μεγάλη αγάπη τους, ωστόσο αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο για να χτυπά η καρδιά τους σε… ασπρόμαυρους ρυθμούς, από το 1996 έως σήμερα!

Ο λόγος για τα μέλη του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης, που μίλησαν στο ethnos.gr για το πως η καθημερινότητά τους εξαρτάται από τον Δικέφαλο!

«Το Κύπελλο Ελλάδος είναι το λιγότερο που μπορούσαμε να πάρουμε. Είμαστε πανευτυχείς που πήραμε το Κύπελλο με βάση το πώς πήγε η χρονιά. Ο στόχος μας τώρα είναι να πάρουμε και το Πρωτάθλημα. Η ομάδα πάει δυνατά, διότι έχει από πίσω έναν λαό απίστευτο και για εμάς νούμερο ένα στον κόσμο, αλλά και γιατί βρέθηκε επιτέλους για τον λαό του ΠΑΟΚ ένας ηγέτης ο οποίος μπορεί να ηγηθεί αυτού του καραβιού και ο Ιβάν Σαββίδης είναι σίγουρο ότι θα το πάει εκεί που πρέπει να το πάει.

Αυτό που σημαίνει ο ΠΑΟΚ για εμάς δεν μπορείς να το εξηγήσεις εύκολα, είναι τρόπος ζωής. Είναι στις φλέβες μας και αποτελεί καθημερινή μας έγνοια. Όπως έχουμε την οικογένειά μας, έτσι έχουμε και τον ΠΑΟΚ. Γι’ αυτό πριν έρθει ο κ. Σαββίδης να αναλάβει τον ΠΑΟΚ, το βασικό μας σύνθημα όλα αυτά τα χρόνια ήταν ότι κάνουμε οπαδούς από οπαδούς. Μία ομάδα μπορεί να γίνει μεγάλη με τους τίτλους και μία ομάδα μπορεί να γινει μεγάλη μόνο και μόνο με τον κόσμο της. Όλα αυτά τα χρόνια είχαμε τον κόσμο, οπότε τώρα ήρθε η ώρα να γίνουμε πραγματικά μεγάλοι και ποδοσφαιρικά.

Η ενασχόληση με την αγαπημένη μας αθλητική ομάδα είναι και ένας τρόπος να διατηρούμε τις ρίζες μας με την Ελλάδα. Μαθαίνουν και τα νέα παιδιά, η νεολαία, να μας ακολουθούν και συναντάμε και άλλους Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό, καθώς όλους μας διακατέχει το ίδιο πάθος: η αγάπη για την πατρίδα και την ομάδα μας. Ο ΠΑΟΚ είναι η έδρα μας, το σπίτι μας, τα πάντα, είναι η μισή μας ζωή και η άλλη μισή είναι η Ελλάδα” τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του συνδέσμου, Ναούμ Πασβάτης, ενώ από την πλευρά της η Ανατολή Μάστορα, σημείωσε:

“Ο μπαμπάς μου ήταν στον πρώτο σύνδεσμο που είχε ανοίξει με τον Σάκη Ιγνατιάδη και έτσι μετά αποφάσισα να συνεχίσω και εγώ στον ίδιο δρόμο. Στα γραφεία της ομάδας εδώ έρχομαι κάθε φορά που έχει αγώνα ο ΠΑΟΚ και βλέπουμε μαζί με τα παιδιά το κάθε ματς. Γενικότερα συμμετέχω πολύ ενεργά και όποτε πάω στην Ελλάδα θα περάσω απαραιτήτως από το γήπεδο της Τούμπας”.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση