Ο ΠΑΟΚ το πήρε απόφαση κι επιστρέφει στην Ευρώπη!

Ήταν ένα από τα πιο σημαντικά θέματα, ενόψει της νέας σεζόν, τόσο για τον αγωνιστικό όσο και τον οικονομικό σχεδιασμό της ομάδας.

Δεδομένου ότι η προσεχής Τετάρτη, 16 Ιουνίου, είναι η καταληκτική ημερομηνία από το BCL για τις δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων, ο χρηματοδότης της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ, αποφάσισε να επιστρέψει η ομάδα στην Ευρώπη και να παίξει ξανά από τη νέα σεζόν, στη διοργάνωση της FIBA.

Προφανώς και το διάστημα που μεσολάβησε μέχρι να παρθεί η συγκεκριμένη απόφαση, ο Χατζόπουλος με τους συνεργάτες του, στάθμισαν όλα τα δεδομένα και κυρίως τα οικονομικά και από τη στιγμή που είδαν ότι μπορούν να ανταποκριθούν, ενημέρωσαν το BCL για τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ.

H KAE επέλεξε μάλιστα ένα πολύ ιδιαίτερο στιγμιότυπο για να γνωστοποιήσει την απόφαση της αυτή. Από τότε που μετά τη νίκη επί του Περιστερίου και την εξασφάλιση της πέμπτης θέσης, ο Άρης Λυκογιάννης έλεγε μάλλον… προφητικά προς τους παίκτες του, τη λέξη “Europe”.

Όσον αφορά το αγωνιστικό, η συγκεκριμένη απόφαση αναμένεται να φέρει εξελίξεις, για παίκτες από το περσινό ρόστερ που έχουν στα χέρια τους προτάσεις, ενώ από πλευράς Λυκογιάννη και συνεργατών του, έχει γίνει η απαραίτητη προεργασία, όσον αφορά τις κινήσεις ενισχύσεις, τόσο από την ελληνική όσο και από την Αμερικανική αγορά.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση