«Ο Σέρχιο Ράμος μίλησε με την Μίλαν»

Ο Αλεσάντρο Ντεϊόλα έχει μπει στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, ο οποίος αναζητά την ενίσχυση του στο κέντρο.

Η περίπτωση του Ιταλού, ύψους 1,90 αμυντικού μέσου, έχει προκύψει μέσα από το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας και αφού δόθηκε η έγκριση του Λουτσέσκου, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει προχωρήσει ήδη σε πρόταση απόκτησης του από την Κάλιαρι.

Ο Ντεϊόλα ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν στην Κάλιαρι, ενώ την είχε ξεκινήσει ως δανεικός στη Σπέτσια παίζοντας σε 27 αγώνες (τους 12) στη Σπέτσια), όντας βασικός στους 14 από αυτούς, επιστρέφοντας στην Κάλιαρι τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο 26χρονος αποτελεί παιδί της Κάλιαρι, καθώς προέρχεται από τις ακαδημίες της κι έχει παίξει ως δανεικός στη Σπέτσια, στην Πάρμα, στη Λέτσε και ξανά στη Σπέτσια.

Τη σεζόν 2019-2020, ξεκίνησε στην Κάλιαρι, αλλά τον Ιανουάριο πήγε δανεικός στη Λέτσε, έχοντας συνολικά 12 συμμετοχές και 1 γκολ όλη τη χρονιά.

Τη σεζόν 2018-2019 είχε ξεκινήσει ως δανεικός στην Πάρμα, τον Ιανουάριο επέστρεψε στην Κάλιαρι και είχε συνολικά, 20 συμμετοχές και 1 ασίστ.

Τη σεζόν 2017-2018 ήταν στην Κάλιαρι, με 14 συμμετοχές, ενώ τη σεζόν ’16-’17, είχε 22 συμμετοχές συνολικά, με 1 γκολ, μέσα σε αυτές και ο δανεισμός του στη Serie B και τη Σπέτσια.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση