Ο Στογιάκοβιτς Jr στο Παλατάκι!

Τζος Κάρτερ και ΠΑΟΚ συνεχίζουν μαζί και την επόμενη σεζόν! Ο Αμερικανός φόργουορντ, που είχε στα χέρια του την πρόταση του “Δικέφαλου του Βορρά” από τις προηγούμενες ημέρες (κάτι που ισχύει και για τους Γκρίφιν, Λοβ), απάντησε θετικά και παραμείνει στην ομάδα.

Ο Αμερικανός που ήρθε στα μέσα της περσινής σεζόν, αντικαθιστώντας στο ρόστερ της ομάδας, τον τραυματία Μήτρου-Λονγκ, προσαρμόστηκε άμεσα, με το μακρινό σουτ του, βοήθησε σε πολλά παιχνίδια, όπως επίσης και με το καλό μέγεθος που διαθέτει για τη θέση.

Η εμπειρία του 35χρονου είναι αδιαμφισβήτητη, με τον Άρη Λυκογιάννη να μην το σκέφτεται… στιγμή όταν τον επέλεξε πέρσι μετά από πολύμηνη αγωνιστική απραξία λόγω πανδημίας και να δικαιώνεται πανηγυρικά.

Ο ΠΑΟΚ έκανε την πρόταση του στον Κάρτερ, αρχικά υπήρξε μια απόσταση, η οποία όμως βελτιώθηκε με μια φόρμουλα που αφήνει όλες τις πλευρές ικανοποιημένες και ο Αμερικανός έστειλε υπογεγραμμένη τη συμφωνία, για τη νέα σεζόν. Και μέσα στα επόμενα 24ωρα, στον ΠΑΟΚ αναμένουν απαντήσεις και από Γκρίφιν, Λοβ…

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση