Ο χορός της βροχής

Επιτέλους χαμόγελα μετά από καιρό και επιστροφή στην Ευρώπη! Δεν μπορούμε να πούμε ότι ήταν μια ήρεμη βραδιά… Άγχος υπήρχε από όλους μας. Η ομάδα ξεκίνησε ιδανικά. Παρά την βροχή, οι παίκτες μπήκαν έτοιμοι και αποφασισμένοι. Ο Τζόλης παρά την πρώτη του εμφάνιση σε ευρωπαϊκό παιχνίδι έδειξε πανέτοιμος. Με δυο δικά του γκολ και μια ασίστ, ο ΠΑΟΚ είχε ήδη αγκαλιάσει την πρόκριση. Και θα ήταν ακόμα πιο καλά τα πράγματα αν είχε μπει και το πέναλτι. Έγιναν λάθη, υπήρξε κούραση, υπήρξε άγχος. Θεωρώ πως το κέντρο θα έπρεπε να είχε φρεσκαριστεί πιο
νωρίς και κλασικά είχαμε και ατυχία τραυματισμού. Όλα δείχνουν πως ο Ροντρίγκο θα λείψει για κάποιες μέρες και φάνηκε πως η απόφαση να μείνει ο Μάτος εκτός αποστολής ήταν λάθος.

Με σίγουρη την παρουσία σου στο Europa ανοίγονται οι δρόμοι για μεταγραφές. Πιστεύω πως σέντερ φορ χρειάζεται ενώ παράλληλα θεωρώ πως έχουμε ανάγκη και από τερματοφύλακα. Με εγγυημένα τα έσοδα του Europa ο Σαββίδης θα είναι πιο χαλαρός στο να κάνει κάποιες κινήσεις όσον αφορά νέους παίκτες. Παράλληλα, γίνεται ευκολότερη η διαχείριση του ρόστερ, καθώς το rotation θα δώσει αγωνιστικά λεπτά σε όλους τους παίκτες.

Εκτός των άλλων ο πανηγυρισμός του Τζόλη στην αγκαλιά του προπονητή του έδειξε ότι υπάρχουν οι παίκτες που θα στηρίξουν τον προπονητή και θα παίξουν γι’ αυτόν.
Περιμένουμε την κλήρωση, κρατάμε χαμηλά την μπάλα. Κρατάμε τα θετικά αλλά παράλληλα σχεδιάζουμε το αύριο, οργανώνουμε τις κινήσεις μας και μαθαίνουμε από λάθη. Επιτέλους σήμερα είδαμε ΠΑΟΚ.

Ελένη Παρασκευά

Διαβάστε περισσότερα