«Πάει για ανανέωση ο Ντεϊόλα, έχουν ‘παγώσει’ οι επαφές με τον ΠΑΟΚ»

Αλλάζουν τα δεδομένα για τον Αλεσάντρο Ντεϊόλα καθώς η Κάλιαρι του έκανε βελτιωμένη πρόταση προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιό του, την ώρα που οι διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ έχουν «παγώσει», σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ.

Η τακτική και οι αξιώσεις της Κάλιαρι για τον Ντεϊόλα φαίνεται πως αποσκοπούσαν στην ανανέωση της συνεργασίας με τον 25χρονο χαφ καθώς όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ και είχε σημειώσει το SDNA, κινούνται ξεκάθαρα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Η Κάλιαρι έκανε βελτιωμένη πρόταση ανανέωσης στον Ντεϊόλα δεδομένου πως το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και ως εκ τούτου ο ποδοσφαιριστής θα μπορούσε -φέρνοντας χρήματα στα ταμεία- να αποχωρήσει φέτος αλλά και να υπογράψει σε έξι μήνες ως ελεύθερος. Μέχρι στιγμής δεν υφίσταται συμφωνία, ωστόσο, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφές.

Και όλα αυτά, όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν, την ώρα που ο ΠΑΟΚ δείχνει να έχει «παγώσει» το ενδιαφέρον του και οι διαπραγματεύσεις να έχουν σταματήσει καθώς οι Θεσσαλονικείς αρνήθηκαν να μπουν στη λογική… παζαριού, καταθέτοντας συγκεκριμένη προσφορά ύψους ενός εκατ. ευρώ.

 

SDNA Google news
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση