“Πέρασε τη γραμμή η μπάλα”

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε μετά τη λήξη τπυ ματς με τον Ολυμπιακό…

 Αναλυτικά τόνισε:

«Τα ντέρμπι κρίνονται σε λεπτομέρειες δεχτήκαμε ένα αυτογκόλ, ενώ είχαμε την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας. Πιέσαμε ψηλά αλλά δεν τα καταφέραμε».

Ποία είναι η άποψη του για την φάση του γκολ του Ολυμπιακού:

«Θεωρώ ότι η μπάλα είχε φύγει έξω αλλά πάνω στην ένταση της φάσης δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Αλλά εφόσον η φάση έχει ελεγχθεί και έχει μετρήσει το γκολ τότε απλά χάνουμε το χρόνο μας.

Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο ελέγχαμε και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά τίποτα δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει. Θέλει πίστη μέχρι το τελευταίο παιχνίδι ώστε αν καταφέρουμε αυτό που καταφέραμε πέρυσι.

Τι συνέβη το διάστημα που ήταν εκτός:

«Είμαι σε πάρα πολύ κατάσταση το βλέπω εγώ και συμπαίκτες μου και χαίρομαι που με στηρίζουν. Όσο αναφορά το διάστημα που ήμουν εκτός προσπάθησα να βελτιωθώ σε κάποια πράγματα.

Είναι μια περίεργη χρονιά αλλά η αυτοκριτική θα γίνει στο τέλος της χρονιάς για όλους».

Για την διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων:

«Εφόσον υπάρχει πίστη και ομογένεια θα συνεχίσουμε. Το βλέπω και στον εαυτό μου εφόσον ξεκινάω να αγωνίζομαι πάλι είναι σαν να ξεκινάει το πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή».

Για τα ντέρμπι που ακολουθούν:

«Είναι καλό να έρχονται αυτά τα παιχνίδι καθώς πραγματικά γεμίζει το γήπεδο το ζούμε περισσότερο και η προετοιμασία είναι πιο έντονη. Αν πρέπει να λέγεσαι πρωταθλητής θα πρέπει να παίζεις αυτά τα παιχνίδια».