ΠΑΟΚ Β’-Πανσερραϊκός: Από το Σάββατο και μόνο διαδικτυακά τα εισιτήρια

Τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ Β’-Πανσερραϊκός θα διατεθούν από το Σάββατο (13/11) μόνο ηλεκτρονικά όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Από το πρωί του Σαββάτου και συγκεκριμένα από τις 9:00 το πρωί, θα μπορούν οι φίλοι του ΠΑΟΚ να προμηθευτούν το εισιτήριο τους, για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2 και τον αγώνα απέναντι στον Πανσερραϊκό στο γήπεδο του Μακεδονικού.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουν το πιστοποιητικό του εμβολιασμού, μπαίνοντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για να ξεκινήσουν τις διαδικασίες για την έκδοση του εισιτηρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι το Σάββατο (13.11) στις 09:00 ξεκινάει μόνο διαδικτυακά η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ Β-Πανσερραϊκός για την 2η αγωνιστική της Betsson Super League 2 2021-22 που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Μακεδονικού το Σάββατο (13.11) στις 15:00.

Τιμές Εισιτηρίων
Θύρα    Τιμή
S    €5
Κανάλι Πώλησης
Α. Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚΓια την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων για κάθε κάτοχο.– Ονοματεπώνυμο Κατόχου– Αρ. Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ. Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)– ΑΜΚΑ– Κωδικός Επαλήθευσης : Κωδικός Πιστοποιητικού Εμβολιασμού / Νόσησης Στις αγορές μέσω web υπάρχει ο περιορισμός των 5 εισιτηρίων ανά λογαριασμό.
Διευκρινίσεις:
Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, ο δηλωθέν κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έγχαρτη ή ηλεκτρονική μορφή). Οι ανήλικοι δώδεκα (12) ετών και άνω θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και έντεκα (11) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.
Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή «print@home», πρέπει να εκτυπώσουν το εισιτήριό τους σε εκτυπωτή για να εισέλθουν στο γήπεδο.
Η είσοδος για τα παιδιά έως 12 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2009), με την προϋπόθεση ότι οι συνοδοί των παιδιών θα έχουν μαζί τους οποιοδήποτε πιστοποιητικό που να αποδεικνύει την ηλικία του παιδιού & το αρνητικό αποτέλεσμα του self test .
 Τρόποι Επικοινωνίας Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 2310954099

SDNA Google news
ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ – ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση