ΠΑΟΚ: Ενδυναμώνει το ρόστερ το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών

Στο τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη κι έτσι στοχεύουν στην αναβάθμιση του ρόστερ.

Η κλήρωση του ΠΑΟΚ στο UEFA Women’ s Champions League, τον έφερε αντιμέτωπο με βατό αντίπαλο αρχικά, την Αγκαρίστα από τη Μολδαβία και αν την προσπεράσει θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού, Βαλερένγκα-Μιτροβίτσα.

Οι ιθύνοντες του τμήματος προσβλέπουν σε κάτι καλύτερο την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην Ευρώπη και ο ΠΑΟΚ είχε προετοιμαστεί κατάλληλα για να διεκδικήσει τον όμιλο στη Θεσσαλονίκη, κάτι που το κατάφερε καταθέτοντας πλήρη φάκελο κι έτσι οι αγώνες του 7ου γκρουπ του Round 1 του UEFA Women’s Champions League, θα διεξαχθούν στις 18 και 21 Αυγούστου, στη Θεσσαλονίκη.

Πέρα από αυτό οι άνθρωποι της ομάδας έχουν αποφασίσει να κάνουν ένα ολοκληρωμένο βήμα, προχωρώντας σε ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ. Κάτι που θα γίνει με ενδυνάμωσή του με ξένες αθλήτριες, οι οποίες θα ενισχύσουν το ήδη υπάρχον δυναμικό, αφού θα παραμείνει ένας βασικός κορμός. Στόχος πάντα θα είναι το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη και στο θεσμό του UEFA Women’ s Champions League.

SDNA Google news
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση