ΠΑΟΚ: Ενοχλήσεις για Ζαμπά, παραμένει στην Ιταλία ο Μιχάι

Ενοχλήσεις στο γόνατο για το Λέο Ζαμπά, με τον Βραζιλιάνο να παρακολουθείται στενά από τον ΠΑΟΚ. Παραμένει στην Ιταλία ο Μιχάι μετά την επέμβαση, ανεβάζει ρυθμούς ο Γιαννούλης.

Μετά την απαραίτητη ξεκούραση εν όψει του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις προπονήσεις στη Νέα Μεσημβρία προκειμένου να ετοιμαστεί και να παρουσιαστεί καλύτερος μετά τη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω Εθνικών Ομάδων.

Όπως σημειώνουν οι «ασπρόμαυροι»: Η προπόνηση της Πέμπτης (12.11) ξεκίνησε με δρομικές ασκήσεις, ακολούθησε πρόγραμμα συναρμογής, παιχνίδι passing game και δίτερμα με συγκεκριμένους τακτικούς στόχους κι οδηγίες. Στο τελευταίο κομμάτι οι παίκτες χωρίστηκαν ανάλογα με τις θέσεις τους κι έκαναν πρόγραμμα ατομικής βελτίωσης.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης συνέχισε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο κι από αύριο αναμένεται να ξεκινήσει τρέξιμο. Ο Ενέα Μιχάι βρίσκεται στην Ιταλία όπου πραγματοποιεί το πρώτο στάδιο της αποκατάστασής του μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο γόνατο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε κι ο Λέο Ζαμπά εξαιτίας ενοχλήσεων στο γόνατό του και η κατάστασή του θ’ αξιολογηθεί τις επόμενες μέρες ανάλογα με την αντίδραση του οργανισμού του στη θεραπεία.

Την Παρασκευή (13.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση