ΠΑΟΚ: Η σύσκεψη Ιβάν – ιατρικού τμήματος (pic)

Με όλα όσα αφορούν τον ΠΑΟΚ και κυρίως με το κομμάτι των τραυματισμών, ασχολήθηκε στην πρόσφατη σύσκεψή του ο Ιβάν Σαββίδης, καλώντας στο τραπέζι της συζήτησης τους επικεφαλής του ιατρικού τιμ.

Ένα από τα ζητήματα τα οποία τέθηκαν επί τάπητος από τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ, αφορούσαν την πρόληψη και αποκατάσταση των τραυματισμών με τον Ιβάν Σαββίδη να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη συζήτηση που είχε με τους επικεφαλής του ιατρικού τιμ.

Η συζήτηση, ωστόσο, δεν έμεινε εκεί καθώς ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ ζήτησε από τους καθηγητές Περικλή Παπαδόπουλο, Ιωάννη Γιγή, Κωνσταντίνο Δίτσιο, τον επικεφαλής γιατρό του αγωνιστικού τμήματος, Γιάννη Ράλλη, και τον συνεργάτη του, Θεοχάρη Κυριακίδη, τις προτάσεις τους για την ανάπτυξη που πρέπει να γίνει επιπλέον σε τεχνολογία και εξοπλισμό για την αποτελεσματικότερη πρόληψη, αποθεραπεία και αποκατάσταση τραυματισμών.

Ο στόχος που τέθηκε από τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ, είναι η ακόμα καλύτερη οργάνωση των υπηρεσιών που προσφέρονται στους παίκτες και η αναβάθμιση όλου του συστήματος υποστήριξης του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επανέλαβε ακόμη μια φορά πως επιθυμεί «ακόμη περισσότερα επιστημονικά και τεχνολογικά εργαλεία στον ΠΑΟΚ, προκειμένου να προλαμβάνονται προβλήματα ή όταν αυτά προκύπτουν να αποκαθίστανται στο μικρότερο δυνατό χρόνο».

Στην συζήτηση του Ιβάν Σαββίδη με τους επικεφαλής του ιατρικού τμήματος του ΠΑΟΚ, τέθηκε και η προοπτική δημιουργίας ενός εξειδικευμένου κέντρου με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, παράλληλα με την αναβάθμιση των υπαρχουσών ιατρικών εγκαταστάσεων στο προπονητικό του Συλλόγου.

Δείτε παρακάτω την σχετική φωτογραφία από την σύσκεψη του Ιβάν Σαββίδη με το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ:

240869057 1293101891145756 979472340523112697 n

SDNA Google news
ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ – ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση