ΠΑΟΚ: Καλοβλέπει Φερέιρα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

Όπως υποστηρίζουν δημοσιεύματα στην Κροατία, οι Ρώσοι έχουν στο στόχαστρό τους δύο υποψήφιους για τον πάγκο, ένας εκ των οποίων είναι ο τεχνικός του «δικεφάλου»!

Το μέλλον του Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο του ΠΑΟΚ, μόνο σίγουρο δεν είναι. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης φέτος δεν πέτυχε τους στόχους της και πλέον προσπαθεί να πάρει τη 2η θέση στα πλέι οφ. Μετά το τέλος του Πρωταθλήματος, θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Πορτογάλου, με τις αποφάσεις που θα πάρει φυσικά η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Φερέιρα, πάντως, δεν περνά απαρατήρητος όπως φαίνεται. Αρκετά είναι τα δημοσιεύματα που υπήρξαν αναφορικά με ενδιαφέρον γι’ αυτόν. Το τελευταίο ήρθε απ’ την Κροατία, όμως αφορά ομάδα της Ρωσίας. Συγκεκριμένα την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η ιστοσελίδα «24sata», τονίζει χαρακτηριστικά πως οι Μοσχοβίτες έχουν ως πρώτη επιλογή για τον πάγκο τους τον Ίβιτσα Όλιτς. Με τον Αμπέλ Φερέιρα να είναι στη δεύτερη θέση της λίστας και αρκετά πιο πίσω να ακολουθούν άλλες επιλογές όπως ο Τρισόβσκι και ο Ντι Φραντσέσκο.

Για ενδιαφέρον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει γίνει ξανά λόγος αναφορικά με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ. Που δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον «δικέφαλο» του Βορρά φυσικά, αλλά κανείς δεν ξέρει αν αυτό σταθεί εμπόδιο σε περίπτωση που βρεθεί σύλλογος που να καλύπτει τα θέλω του Πορτογάλου. Ίσως μάλιστα να είναι μια εξέλιξη που επιθυμεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης! Πάντως όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μετά την ολοκλήρωση των πλέι οφ, καθώς τώρα το μυαλό όλων είναι στη «μάχη» για τη 2η θέση.