ΠΑΟΚ με… 5 ευρώ!

Μπορεί αυτό το Σαββατοκύριακο η αγωνιστική δράση να έχει μεταφερθεί σε επίπεδο εθνικών ομάδων, αλλά μετά από αυτήν τη διακοπή και την επιστροφή των πρωταθλημάτων, ακολουθούν και οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τον ΠΑΟΚ, να αντιμετωπίζει στις 25 Νοεμβρίου στη Μπρατισλάβα τη Σλόβαν.

Οι Σλοβάκοι ξεκίνησαν από τώρα, το κάλεσμα μέσω social media, με τις τιμές των εισιτηρίων για την αναμέτρηση, να ξεκινούν από 15 ευρώ και να φτάνουν μέχρι τα 200.

Όπως ενημερώνει μέσα από την ιστοσελίδα της η Σλόβαν, η είσοδος στο γήπεδο, γίνεται με πιστοποιητικό εμβολιασμού, 14 μέρες μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης δόσης, πιστοποιητικό νόσησης το τελευταίο εξάμηνο, αλλά και με αρνητικό rapid test 48 ωρών καθώς και με αρνητικό PCR τεστ 72 ωρών.

Οι Σλοβάκοι επίσης στην ιστοσελίδα τους, αναφέρουν ότι για τους φίλους του ΠΑΟΚ, που θα βρεθούν στο «Τεχέλνε Πόλε», θα υπάρχει κερκίδα φιλοξενούμενων, και αυτοί που θα είναι εκεί καλούνται να έχουν μαζί τους, ταυτότητα ή διαβατήριο και δε θα τους επιτρέπει να καθίσουν σε κάποια άλλη κερκίδα, πέρα από αυτήν των φιλοξενούμενων.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση