ΠΑΟΚ: «Μην κλείσετε για Μπρατισλάβα χωρίς να ενημερωθούμε για τα εισιτήρια!»

Με επίσημη ανακοίνωση, ο ΠΑΟΚ γνωστοποίησε πως βρίσκεται σε αναμονή ενημέρωσης από τη Σλόβαν για τα εισιτήρια που δικαιούται στη Μπρατισλάβα ενώ ξεκαθαρίζει και το τοπίο αναφορικά με το υγειονομικό πρωτόκολλο που ισχύει, επισημαίνοντας να μην προχωρήσουν ακόμη σε κρατήσεις!

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA και… προσυπογράφει και ο ΠΑΟΚ μέσω σχετικής ανακοίνωσης, είναι σε αναμονή για τον αριθμό των εισιτηρίων που θα παραλάβουν καθώς δεν αποκλείεται η έξαρση της πανδημίας που παρατηρείται σε πολλές χώρες της Ευρώπης, να επηρεάσει άμεσα και το εν λόγω ζήτημα… 

«Δεν είναι ακόμη σαφής ο αριθμός εισιτηρίων που θα διατεθούν για τις ανάγκες των φιλάθλων μας, καθώς περιμένουμε από τη Σλόβαν να μας ενημερώσει για τους περιορισμούς που θα ισχύσουν όσον αφορά το ποσοστό φιλάθλων που επιτρέπονται στο γήπεδο. Στον τελευταίο Ευρωπαϊκό αγώνα υπήρχε περιορισμός ως προς την χωρητικότητα που δεν επιτρεπόταν να ξεπερνά το 50% του γηπέδου. Αν ισχύσει το ίδιο μέτρο, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δικαιούται περίπου 500 εισιτήρια, τα οποία ενδέχεται τελικά να είναι λιγότερα ή περισσότερα ανάλογα με τα μέτρα που θα ισχύουν στη Σλοβακία μετά από την κυβερνητική απόφαση που αναμένεται πιθανότατα την Πέμπτη».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

  • Η είσοδος στη χώρα επιτρέπεται ΜΟΝΟ σε πλήρως εμβολιασμένους (που έχουν πραγματοποιήσει την δεύτερη δόση 14 μέρες τουλάχιστον πριν το ταξίδι).
    Για όλους τους υπόλοιπους υπάρχει υποχρεωτική καραντίνα 5 τουλάχιστον ημερών (εφόσον την 5η μέρα υποβληθούν σε αρνητικό τεστ, ειδάλλως να παραμείνουν χωρίς τεστ σε 10ήμερη καραντίνα) με την είσοδο στη χώρα με συνέπεια να μην μπορεί κάποιος ανεμβολίαστος (εκτός αν έχει ταξιδέψει 5 μέρες πριν τον αγώνα) να παρακολουθήσει τον αγώνα και πολύ περισσότερο να διακινδυνεύσει την παραμονή του στη χώρα ως το πέρας της υποχρεωτικής καραντίνας του.
  • Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του ελληνικού προξενείου το πιστοποιητικό νόσησης δεν γίνεται δεκτό για την είσοδο στη χώρα, παρά μόνο το πιστοποιητικό εμβολιασμού. Γι’ αυτό και τα εισιτήρια που θα παραλάβει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα τα διαθέσει μόνο σε εμβολιασμένους και θα χρειαστούν τα παρακάτω: επίδειξη του πιστοποιητικού, όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο, mail και αριθμός ταυτότητας. Ο τρόπος διάθεσης θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες και μόλις γνωστοποιηθεί ο τελικός αριθμός των εισιτηρίων που θα μας διατεθεί.
  • Για την είσοδο στη χώρα θα χρειαστεί η συμπλήρωση της παρακάτω φόρμας πριν ταξιδέψει κάποιος στη Σλοβακία: https://covidforms.nczisk.sk/eborder.php?eng
  • Για τους φιλάθλους που θα ταξιδέψουν απευθείας στη Σλοβακία αεροπορικώς θα χρειαστεί να συμπληρωθεί το PLF: https://www.mindop.sk/covid/forms/edit/c4d8a9207bfaf662f5bf978f44f2b107376d
  • Συστήνουμε στους φιλάθλους μην προχωρήσουν σε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων και ξενοδοχείων μέχρι να γνωστοποιηθεί ο τελικός αριθμός εισιτηρίων που θα πάρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αντίστοιχα ο τρόπος διάθεσής τους».
SDNA Google news
ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ – ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση