ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας 3-1: Σκόρπισε τους Τούρκους και εξασφάλισε ομίλους!

Μισή ώρα ήταν αρκετή για την ομάδα του Φερεΐρα για να τελειώσει την Μπεσίκτας! Ο ΠΑΟΚ μπαίνοντας ψυχωμένος στο γήπεδο κατάφερε με δυο γκολ του Τζόλη(7’, 24’), ο οποίος έκανε και το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο, και ένα γκολ από τον αρχηγό του τον Πελκα στο 30’, να πάρει διαφορά 3 τερμάτων.

Τότε είναι που οι Τούρκοι πήραν μέτρα στο γήπεδο και κατάφεραν να σκοράρουν στο 37’ με τον Λαριν. Ο Ακπομ λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου δεν κατάφερε να στείλει την μπαλα στα δίχτυα από την άσπρη βούλα. Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπεσίκτας είχε την κατοχή χωρίς να καταφέρει να γίνει ιδιαίτερα απειλητική για την εστία του Ζιβκοβιτς, από την άλλη ο δικέφαλος είχε και αυτός τις δικές του ευκαιρίες που δεν κατάφερε να τις μετατρέψει σε γκολ.

Εξασφαλίζοντας ο ΠΑΟΚ τους ομίλους του Europa League και 10 εκατομμύρια στα ταμεία του, έχει την ευκαιρία να κυνηγήσει τώρα και τους ομίλους του Champions League! Σήμερα η καλύτερη ομάδα στο χορτάρι κέρδισε. Με μερικές προσθήκες οι πιθανότητες να βλέπουμε τον δικέφαλο και τις Τρίτες είναι πολλές!

Xeni

Διαβάστε περισσότερα