ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε το τρέξιμο

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ μπαίνουν για τα καλά σε ρυθμούς προπόνησης, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ξεκινάει να χτίζει τη νοοτροπία που θέλει να περάσει στους ποδοσφαιριστές του.

Μετά τη χθεσινή πρώτη προπόνηση, το σημερινό ήταν πιο βαρύ πρόγραμμα για τους «ασπρόμαυρους» με στόχο να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας και πλέον όλοι, τρέχουν…

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ:

Την Τρίτη (29.06) ήταν το… πρόγευμα. Η γνωριμία και η προσαρμογή. Από την Τετάρτη (30.06), όμως, οι ρυθμοί άρχισαν ν’ ανεβαίνουν και το πρόγραμμα να μπαίνει σε μια σειρά. Η αρχή έγινε το πρωί. Στις 09:00. Με ασκήσεις φυσικής κατάστασης προκειμένου οι παίκτες να έρθουν σταδιακά στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας και με τελειώματα έπειτα από οργανωμένη κίνηση γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε το ποδόσφαιρο.

Το απόγευμα η μπάλα είχε τον κυρίαρχο ρόλο στο πρόγραμμα του Ράζβαν Λουτσέσκου και του επιτελείου του. Μέσα από μια σειρά ασκήσεων για την κατοχή και το passing game ο Ρουμάνος τεχνικός έχει αρχίσει να… χτίζει τη νοοτροπία ελέγχου και κυριαρχίας που θέλει να περάσει στους παίκτες του. Μια διαδικασία που ξεκινά από το μηδέν και απαιτεί πολλή προσπάθεια. Οι διπλές προπονήσεις θα συνεχιστούν και την Πέμπτη (01.07) παρά τον καύσωνα που προβλέπουν οι ειδικοί. Η Νέα Μεσημβρία, άλλωστε, φημίζεται για το δικό της κλίμα!! Η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη στης 09:00 και η δεύτερη στις 19:00.

SDNA Google news
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση