ΠΑΟΚ: Ολοκληρώθηκε με Μπαξεβάνου το προπονητικό καμπ ποδοσφαίρου γυναικών

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τριήμερο προπονητικό καμπ ποδοσφαίρου γυναικών, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Mountas Soccer Center, παρουσία της αθλήτριας της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ και πρωταθλήτρια Ελλάδος, Ολίνα Μπαξεβάνου.

Στο σχετικό καμπ κορίτσια ηλικίας 7 έως 14 ετών, είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα πράγματα για τον χώρο του ποδοσφαίρου, ενώ παράλληλα έμαθαν τις εμπειρίες και δέχθηκαν τις συμβουλές μιας καταξιωμένης αθλήτριας του ΠΑΟΚ, της Ολίνας Μπαξεβάνου.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ:

«Αυλαία έριξε το τριήμερο προπονητικό καμπ ποδοσφαίρου γυναικών, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Mountas Soccer Center, Στρατάρχου Παπάγου 21 (Κορδελιό Εύοσμος).

Κορίτσια ηλικίας από 7 έως 14 ετών, προπονήθηκαν και ήρθαν σε επαφή με τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Φορώντας την ειδική ενδυμασία με τον Δικέφαλο στο στήθος, οι αυριανές «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» έπαιξαν, γέλασαν και διασκέδασαν την συμμετοχή τους στην τρίτη μέρα του προπονητικού καμπ.

Παρούσα η αθλήτρια της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ και πρωταθλήτρια Ελλάδος, Ολίνα Μπαξεβάνου, η οποία είχε την ευκαιρία να μιλήσει για τις δικές της εμπειρίες στον χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου και να γνωρίσει τα κορίτσια που συμμετείχαν στο καμπ. 

Με την τρίτη μέρα του καμπ, ολοκληρώνεται ένας ευχάριστος κύκλος προπονήσεων. Ευχαριστούμε όλα τα κορίτσια και τους γονείς που έδωσαν το παρών. Φυσικά η δράση δεν σταματάει εδώ…».
 

SDNA Google news
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση