ΠΑΟΚ-Παλαιό Φάληρο

Από acpaok.gr: Για την 5η αγωνιστική της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 6 Νοεμβρίου και ώρα 15:00 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, το Παλαιό Φάληρο.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να επιστρέψει στον δρόμο των νικών, και εκμεταλλευόμενος την έδρα του, να πάρει μία νίκη η οποία θα τον ανεβάσει τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά, ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Απέναντι του, το Παλαιό Φάληρο, το οποίο έχει ξεκινήσει την χρονιά με τρεις ήττες και μία νίκη. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από τον ΟΣΦΠ με 4-16.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί αποκλειστικά από το AC PAOK TV.

Για το παιχνίδι κόντρα στο Παλαιό Φάληρο, ο Πόλυς Προσινικλής, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Το παιχνίδι κόντρα στο Παλαιό Φάληρο είναι ένας τελικός για εμάς. Θέλουμε τη νίκη όσο τίποτα άλλο, προκειμένου να καλύψουμε το χαμένο έδαφος των τελευταίων αγωνιστικών. Δυστυχώς ορισμένα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίσαμε αυτή την εβδομάδα, δεν βοήθησαν στην καλύτερη προετοιμασία της ομάδας. Προσωπικά, πιστεύω ότι ο νικητής το Σάββατο θα είναι εκείνος που θέλει περισσότερο το παιχνίδι. Για αυτό θα δώσουμε το 100% μας, και με σύμμαχο τον κόσμο του ΠΑΟΚ θα παλέψουμε από το πρώτο δευτερόλεπτο για τη νίκη».

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια…

Στην αναμέτρηση θα υπάρχει γενική είσοδος 5€. Φυσικά, για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση