ΠΑΟΚ: Προεργασία για τα διαρκείας, έρχονται ανακοινώσεις

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετές ημέρες την προεργασία για τα διαρκείας, περιμένοντας τα νεότερα από την Κυβέρνηση για το τι θα ισχύει για τα γήπεδα προκειμένου να δρομολογήσουν τις εξελίξεις…

Η Κυβέρνηση άναψε το «πράσινο» φως για την παρουσία του κόσμου στα γήπεδα, αναλύοντας λεπτομερώς τι θα ισχύει από τις 15 Ιουλίου, γνωστοποιώντας πως τόσο τα ανοικτά όσο και τα κλειστά γήπεδα, πλέον, θα λειτουργούν με μέγιστη κάλυψη του 85% της χωρητικότητάς τους.

Φυσικά οι επίσημες ανακοινώσεις ενεργοποιούν άμεσα όλους τους ενδιαφερόμενους, με τους επιτελείς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να έχουν κάνει εδώ και αρκετές ημέρες την προεργασία τους για τα διαρκείας που θα κυκλοφορήσουν, σύμφωνα με τις επιταγές της Κυβέρνησης.

Μέχρι σήμερα, ωστόσο, δεν μπορούσαν να κάνουν το παραμικρό ούτε να προβούν σε σχετικές δηλώσεις καθώς ο πρώτος λόγος για το τί ακριβώς ισχύει, ανήκε στην Κυβέρνηση και τους λοιμωξιολόγους, παρά το γεγονός ότι άπαντες είχαν την πεποίθηση πως ανοίγουν τα γήπεδα με εμβολιασμένους.

Συνεπώς, άμεσα αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις για τον τρόπο διάθεσης και τις τιμές που θα ισχύουν για τη νέα σεζόν… 
 

SDNA Google news
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση