ΠΑΟΚ: Πότε αναχωρεί για Αυστρία – Οι λεπτομέρειες της προετοιμασίας

Στην Αυστρία θα βρεθεί φέτος το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του – Οι λεπτομέρειες που μοιάζει να έχουν «κλειδώσει» στην παρούσα φάση!

Μετά από αρκετά χρόνια, ο ΠΑΟΚ εγκαταλείπει τον… αγαπημένο του προορισμό και συγκεκριμένα την Ολλανδία, έχοντας επιλέξει την Αυστρία για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Βάσει των όσων ισχύουν στην παρούσα φάση, ο ΠΑΟΚ αναχωρεί για την Αυστρία στις 29 Ιουνίου και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 13 Ιουλίου προκειμένου να βάλει τις βάσεις για τη νέα σεζόν.

Μάλιστα, στα σκαριά υπάρχουν και αρκετά φιλικά παιχνίδια που έχουν προγραμματιστεί, με τους Θεσσαλονικείς να δίνουν σε αυτό το διάστημα -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- τέσσερις αναμετρήσεις.

Για τους Θεσσαλονικείς είναι η πρώτη φορά που στρέφονται στην Αυστρία τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση για την ώρα δεδομένου πως συνεργάζονται με μία από τις κορυφαίες εταιρείες του είδους που κανονίζει την προετοιμασία σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης…

SDNA Google news
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση