ΠΑΟΚ: «Υποχρεωτική η μάσκα, όλοι μαζί για τη νίκη»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δίνει τις τελευταίες οδηγίες στους φίλους της ομάδας, αναφορικά με την διάθεση των εισιτηρίων για το αποψινό (4/11, 22.00) παιχνίδι με την Κοπεγχάγη, στην Τούμπα και εφιστά την προσοχή για την τήρηση του μέτρου της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας.

Οι «ασπρόμαυροι» καλούν τον κόσμο της ομάδας να σταθεί στο πλευρό της σε ένα ακόμη ευρωπαϊκό παιχνίδι, στο οποίο βέβαια θα πρέπει να τηρηθούν και όλα τα μέτρα που επιτάσσει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ:

«Όλοι μαζί για μία ακόμα ευρωπαϊκή νίκη.

Η Τούμπα ανοίγει τις θύρες της για ένα ακόμα σπουδαίο ευρωπαϊκό παιχνίδι και σας θέλουμε όλους δίπλα μας για να παλέψουμε μαζί για τη νίκη. 

Τα εισιτήρια του αγώνα θα πωλούνται από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας έως τις 19:00. Στη συνέχεια θα παραμείνουν ανοιχτά μόνο για εκτυπώσεις εισιτηρίων που αγοράστηκαν on line ή παραλαβή διαρκείας. Οι Θύρες του γηπέδου της Τούμπας θα ανοίξουν στις 20:00. Εξασφαλίστε όσο νωρίτερα την είσοδό σας για αποφυγή συνωστισμού. Για την είσοδο στο γήπεδο θα πρέπει να προσκομίσετε πιστοποιητικό εμβολιασμού για τον Covid 19 ή βεβαίωση νόσησης τους τελευταίους έξι μήνες και αστυνομική ταυτότητα, ή διαβατήριο ή δίπλωμα.H Θύρα 8 έχει διατεθεί για τις ανάγκες των φιλοξενούμενων. Η χρήση μάσκας στο γήπεδο είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα».

SDNA Google news
ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ – ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση