ΠΑΟΚ-Middelfart VK

Απο acpaok.gr: Για το Game 2 της Προκριματικής φάσης του CEV Challenge Cup, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, στο PAOK Sports Arena, την Middelfart VK.

Ο ΠΑΟΚ, επέκτεινε το νικηφόρο σερί του σε Ελλάδα και Ευρώπη στους πέντε αγώνες, πανηγυρίζοντας παράλληλα την πρόκριση του στην Ημιτελική φάση του League Cup «Νίκος Σαμαράς», μετά τη νίκη επί του ΟΣΦΠ με 3-1.

Η ψυχολογία των παικτών του Γιάννη Καλμαζίδη είναι στα ύψη, ωστόσο υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Απέναντι του, η Middelfart VK, η οποία μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 0-3, επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα της Αμάγκερ με 0-3, και έτσι συνέχισε την αήττητη πορεία της στο δανέζικο πρωτάθλημα, ούσα πρώτη με 17 βαθμούς σε έξι αγώνες.

Για το Game 2 κόντρα στην Middelfart VK, ο Γιάννης Καλμαζίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι το οποίο θέλουμε πολύ, καθώς θα φέρει και την πρόκριση. Ένας από τους βασικούς μας στόχους της χρονιάς είναι και η καλή πορεία στην Ευρώπη, και αυτό σημαίνει πως πρέπει να κερδίσουμε το αυριανό παιχνίδι, το οποίο είναι στις δυνατότητες μας. Ξέρουμε όλοι ότι για να πάρεις μία νίκη ή μία πρόκριση, πρέπει να αποδώσεις καλά και πρέπει το μυαλό μας να είναι στο παιχνίδι, και να μην πετάμε στα σύννεφα επειδή κερδίσαμε τον ΟΣΦΠ. Θέλουμε να προχωρήσουμε βήμα-βήμα, περνώντας όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα το αυριανό παιχνίδι, έτσι ώστε να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον ΟΣΦΠ στον Πειραιά για το πρωτάθλημα. Έχουμε μεγάλο ρόστερ, 14 παικτών, το οποίο μπορεί να ανταποκριθεί, και αυτό μας βοηθάει για τα συνεχόμενα και απαιτητικά παιχνίδια».

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια…

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

Θύρες 3, 8, 13, 18: 5€

VIP: 10€

Σημεία Διάθεσης:

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου

Εκδοτήρια PAOK Sports Arena: 15:30-18:00

Για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Διευκρινήσεις σχετικά με την είσοδο στο γήπεδο…

Πρόσβαση στο VIP Parking του PAOK Sports Arena θα έχουν οι κάτοχοι VIP εισιτηρίων διαρκείας, καθώς και οι κάτοχοι VIP εισιτηρίου του παιχνιδιού.

Η είσοδος για τους κατόχους VIP εισιτηρίου διαρκείας αλλά και VIP εισιτηρίου αγώνα, θα πραγματοποιηθεί από την κεντρική είσοδο του PAOK Sports Arena.

Οι φίλαθλοι με απλό εισιτήριο διαρκείας και απλό εισιτήριο αγώνα, θα εισέλθουν από τις θύρες 3, 8, 13, 18, του PAOK Sports Arena.

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021
Προκριματική φάση 2ος αγώνας, CEV Challenge Cup
PAOK Sports Arena
18:00, ΠΑΟΚ-Middelfart VK

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση