Παπαμιμίκος για Σιμόπουλο: «Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι, η πολιτική όχι»

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος πήρε ξεκάθαρη πολιτική θέση και τοποθετήθηκε με αφορμή τις δηλώσεις του Βουλευτή της ΝΔ, Στράτου Σιμόπουλου, τονίζοντας: «Το ότι ένας βουλευτής προσπαθεί να παρουσιάσει μια ολόκληρη παράταξη να εναντιώνεται σε ένα λαοφιλές και ιστορικό σωματείο όπως ο ΠΑΟΚ, δεν χωράει στη δίκη μου πολιτική λογική».

Η σκόνη που σήκωσαν οι δηλώσεις του Στράτου Σιμόπουλου, δεν έμειναν ασχολίαστες και από τον Ανδρέα Παπαμιμίκο που πήρε θέση μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στο ποστάρισμά του:

«Το ότι ένας βουλευτής προσπαθεί να παρουσιάσει μια ολόκληρη παράταξη να εναντιώνεται σε ένα λαοφιλές και ιστορικό σωματείο όπως ο ΠΑΟΚ, και πόσο περισσότερο να βάλλει εναντίον ενός επιχειρηματία που έχει αποδεδειγμένα, ακόμη και μέσα στην πανδημία, επενδύσει εκατοντάδες εκατομμύρια και δημιουργήσει χιλιάδες θέσεις εργασίας, δεν χωράει στην δίκη μου πολιτική λογική. Ο ρόλος του βουλευτή και του πολιτικού γενικότερα, κατά την άποψη μου, είναι να αφουγκράζεται τον πολίτη και να εκπροσωπεί το κοινωνικό σύνολο. Να κατανοεί τα προβλήματα, να διεκδικεί τις λύσεις και να επιδιώκει την νομοθέτηση τους. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι, η πολιτική όχι»!

SDNA Google news
ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ – ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση