Παραδοχή της Ρουμανικής Ομοσπονδίας: «Έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και υψηλή ρήτρα ο Λουτσέσκου»

Μπορεί να πέρασαν αρκετές ημέρες, ωστόσο, δια στόματος του Ραζβάν Μπουρλεάνου, προέδρου της Ρουμανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δόθηκε η απάντηση για το περιβόητο δείπνο με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Από τη πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες από το δείπνο του προέδρου της Ρουμανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ήταν σαφές πως επρόκειτο για επικοινωνιακό σόου των Ρουμάνων με πρωταγωνιστή τον προπονητή του ΠΑΟΚ. Κοινώς, ήρθαν στη Θεσσαλονίκη, έπαιξαν το χαρτί τους και αποχώρησαν!

Οι Ρουμάνοι έβλεπαν ως ιδανική λύση τον Λουτσέσκου για το τιμόνι της Εθνικής ομάδας, υπογραμμίζοντας ωστόσο από την πρώτη στιγμή, πως οι πιθανότητες απόκτησής του είναι μηδαμινές. Και όμως, θέλοντας να δείξουν πως κατέβαλαν κάθε δυνατή και αδύνατη προσπάθεια, πραγματοποίησαν ταξίδι στη Θεσσαλονίκη, με τον Τύπο της χώρας να φιλοξενεί και φωτογραφίες από τη συνάντηση των δυο πλευρών, ως… πειστήρια της προσπάθειας τους, γεγονός που είχε προκαλέσει την «έκρηξη» του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Κάτι που επιβεβαιώνεται πλέον και δια στόματος του προέδρου της Ρουμανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, τονίζοντας πως:

«Μετά από συστάσεις, ξεκινήσαμε αρκετές συζητήσεις για τον ορισμό του νέου προπονητή της Εθνικής Ρουμανίας. Ο Γκεόργκε Χάτζι ήταν το πρώτο άτομο που συζητήσαμε, ήταν μια ειλικρινής πρόταση από εμάς. Ένιωσα -μάλιστα- ότι θα ήθελε να στηρίξει την εθνική ομάδα σε ρόλο προπονητή. Η σύγκρουση συμφερόντων στην οποία θα βρισκόταν -αν δεχόταν την πρότασή μας- ήταν ο λόγος για τον οποίο σήμερα ο Γκεόργκε Χάγκι δεν είναι προπονητής της εθνικής ομάδας.

Στη λίστα μας ήταν και ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Έχει μακροχρόνιο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και αρκετά υψηλή ρήτρα…».

Κάτι βεβαίως που γνώριζαν εξ αρχής και πριν από το ταξίδι τους στη Θεσσαλονίκη!

SDNA Google news
ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ – ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση