Περιμένουν τις ευκαιρίες τους!

Οργή προκαλεί στις τάξεις των φίλων της Σλόβαν Μπρατισλάβας η απρόσμενη απόφαση της κυβέρνησης της χώρας να επιβάλλει περιορισμούς στον αριθμό των θεατών που μπορούν να παρακολουθήσουν ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις στη Σλοβακία.

Μια απόφαση που επηρεάζει άμεσα τη Σλόβαν Μπρατισλάβας ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Πέμπτης κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι Σλοβάκοι περίμεναν με μεγάλη ανυπομονησία την κρίσιμη ευρωπαϊκή αναμέτρηση κόντρα στον Δικέφαλο, είχαν ήδη πουλήσει αρκετά εισιτήρια και εμφανίζονταν πεπεισμένοι ότι το γήπεδο θα έχει μια ανάλογη ατμόσφαιρα από το παιχνίδι κόντρα στους «ασπρόμαυρους» στο πρόσφατο παρελθόν.

Η απόφαση όμως για την πραγματοποίηση του παιχνιδιού μπροστά σε σχεδόν άδειες εξέδρες έφερε παγωμάρα, αλλά και έντονες αντιδράσεις.

Δεκάδες φίλοι της Σλόβαν Μπρατισλάβας θεωρούν άδικη έως και εξωφρενική την απόφαση της κυβέρνησης, ιδιαίτερα από τη στιγμή που είναι εμβολιασμένοι και τους εμποδίζεται η είσοδος στα γήπεδα.

«Στα εμπορικά κέντρα μπορεί ο καθένας να πηγαίνει χωρίς μέτρα, αλλά στα γήπεδα όχι» αναφέρουν οπαδοί της Σλόβαν.

«Ο καλύτερος αγώνας της φετινής σεζόν και εμείς θα το χάσουμε εξαιτίας μιας απόφασης που μόνο σε ένα κομπλεξικό κράτος σαν το δικό μας θα μπορούσε να ληφθεί» σημειώνουν οι Σλοβάκοι.

«Βάλτε οθόνη έξω από το γήπεδο για να μαζευτούμε 20.000 άτομα και να στείλουμε ηχηρό μήνυμα» προτείνουν κάποιοι οπαδοί.

Πολλοί είναι εκείνοι επίσης που εκφράζουν την απορία τους σχετικά με το πώς θα λάβουν τα χρήματα τους πίσω, καθώς ήδη έχουν προβεί στην αγορά εισιτηρίου.

Υπενθυμίζεται, ότι η Σλοβακία τις τελευταίες ημέρες παρουσιάζει αυξημένο αριθμό κρουσμάτων και νοσηλειών που πιέζουν το σύστημα υγείας της χώρας. Ο πρωθυπουργός Εντουαρντ Χέγκερ ανακοίνωσε νέα περιοριστικά μέτρα για τους ανεμβολίαστους.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση