Περιορισμοί κυκλοφορίας στις παραλίες του Βόλου και της Πάτρας!

Τον περιορισμό κυκλοφορίας των πολιτών σε Πάτρα και Βόλο ως μέτρο πρόληψης διασποράς του κορωνοϊού, ανακοίνωσε σήμερα ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Πιο συγκεκριμένα περιορίζεται για 14 ημέρες η κυκλοφορία στην Παραλιακή ζώνη της Πάτρας στο Νότιο Πάρκο και στην Πλάζ Αγιάς, ενώ από Δευτέρα, ύστερα από σχετικό αίτημα του Δήμου Βόλου τίθενται περιορισμοί στην κίνηση των πολιτών και στην παραλία της πόλης.

Από εκεί και πέρα, στις 7.00 σήμερα το απόγευμα θα ξεκινήσει η διαδικασία για την απομάκρυνση όσων βρέθηκαν αρνητικοί στον ιό από το πλοίο Ελ. Βενιζέλο, όπως ανακοίνωσε σχετικά ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, ο οποίος αναφέρθηκε και στην επίσκεψη που πραγματοποίησε το πρωί στην Ε12 προβλήτα στον Πειραιά, όπου έδεσε το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Από τους σχετικούς ιατρικούς ελέγχους που έγιναν διαπιστώθηκε ότι 121 είναι θετικοί στον ιό και 261 είναι αρνητικοί, με τους τελευταίους να μεταφέρονται μέχρι το βράδυ σε τρία ξενοδοχεία. Αυτοί δε που βρέθηκαν θετικοί, θα παραμείνουν σε καραντίνα μέσα στο πλοίο και θα παρακολουθούνται από ιατρικό προσωπικό του ΕΟΔΥ.