Ποινές στις ομάδες αν δεν κάνουν χρήση μάσκας οι φίλαθλοι!

Από sdna.gr:Όπως ανακοινώθηκε από τον υπουργό Υγείας πριν από λίγο κατά τη διάρκεια της έκτακτης ενημέρωσης για την έξαρση της πανδημίας, οι ομάδες θα τιμωρούνται με ποινές αν ο κόσμος δεν χρησιμοποιεί μάσκα!

Ο κορωνοϊός «καλπάζει» στη χώρα μας, καθώς καταγράφονται αλλεπάληλα αρνητικά ρεκόρ. Σήμερα Τρίτη (2/11) είχαμε 6.700 νέα κρούσματα, την στιγμή που 59 συμπολίτες μας έχασαν την ζωή τους και ο αριθμός των διασωληνωμένων έφτασε ήδη του 434.

Σε έκτακτη ενημέρωσή του σήμερα, ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης ανακοίνωσε μία σειρά από μέτρα και προβλεπόμενες «ποινές» σε όσους δεν συμμορφώνονται με αυτά.

Μεταξύ άλλων ο κ. Πλεύρης τόνισε πως αν δεν τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα στα γήπεδα (στα οποία, υπενθυμίζουμε, έχουν δικαίωμα πρόσβασης μόνο οι πλήρως εμβολιασμένοι ή όσοι έχουν πιστοποιητικό νόσησης) και αν ο κόσμος στις εξέδρες δε φοράει μάσκα, τότε υπεύθυνες θα θεωρούνται οι ομάδες, οι οποίες και θα τιμωρούνται!

«Θα υπάρξει ποινή στις ομάδες αν δεν τηρείται η χρήση μάσκας και οι άλλοι περιορισμοί που ισχύουν για τα γήπεδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πλεύρης.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση