Πρεμιέρα με Λαύριο – Οι ημερομηνίες των ντέρμπι

Με τον πλέον επίσημο τρόπο, το πρωτάθλημα μπάσκετ στην Ελλάδα ξεκινά με την κλήρωση της Stoiximan Basket League να είναι προγραμματισμένη για αύριο, Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα με σκοπό το πρώτο τζάμπολ της χρονιάς να γίνει στις 2 Οκτωβρίου 2021. Επίσης μαζί με την κλήρωση του πρωταθλήματος, θα γίνει και η κλήρωση για το Super Cup της φετινής σεζόν που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα μία εβδομάδα νωρίτερα από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η κλήρωση θα γίνει στις 13:00 το μεσημέρι και όλοι οι παράγοντες της ομάδας θα μπορέσουν να την παρακολουθήσουν διαδικτυακά.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ για την κλήρωση του πρωταθλήματος:

“Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου για το επαγγελματικό μπάσκετ αρχίζει αύριο Δευτέρα (6/9) με την διεξαγωγή των κληρώσεων του 2ου Super Cup και του 30ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος.

Το Super Cup ο θεσμός που δημιούργησε πριν από ακριβώς ένα χρόνο ο ΕΣΑΚΕ, θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα, στο κλειστό “Δημήτριος Τόφαλος”, το Σάββατο και την Κυριακή 25 και 26 Σεπτεμβρίου με την συμμετοχή των πρώτων τεσσάρων ομάδων της τελικής βαθμολογίας της Stoiximan Basket League της προηγούμενης σεζόν. Του Πρωταθλητή Ελλάδας Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και των Λαυρίου Megabolt, ΑΕΚ και Προμηθέα.

Το τζάμπολ της Stoiximan Basket League της αγωνιστικής περιόδου 2021-22 θα γίνει, μια εβδομάδα αργότερα, το Σάββατο 2 Οκτωβρίου.

Η διαδικασία των κληρώσεων λόγω των περιοριστικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας θα πραγματοποιηθεί αύριο με ώρα έναρξης τις 13:00 στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ και οι εκπρόσωποι των ΚΑΕ θα την παρακολουθήσουν διαδικτυακά. Θα υπάρχει άμεση ενημέρωση για τις κληρώσεις από την ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ www.esake.gr.

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου για να διευκολυνθούν οι υποχρεώσεις του στον προκριματικό γύρο του FIBA Europe Cup, ο Ηρακλής θα έχει ρεπό την πρώτη αγωνιστική της κανονικής περιόδου του 30ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος”.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση