Πρόβλημα για τη Σλόβαν ενόψει ΠΑΟΚ!

Ο Βλάντιμιρ Βάις μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, με φόντο το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της Σλόβαν Μπρατισλάβας:

Για το τι περιμένει από τον αυριανό αγώνα: “Εφόσον έχουμε ακόμη πιθανότητες για την πρόκριση, η διάθεσή μας είναι καλή. Ελπίζουμε ότι θα παίξουμε καλά κι ότι θα πάρουμε τη νίκη. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για το παιχνίδι, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε για τη νίκη κι ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρουμε”.

Για το τι πρέπει να κάνει η Σλόβαν για να πάρει τη νίκη: “Σίγουρα πρέπει να κάνουμε κάτι περισσότερο, από τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Είναι σημαντική η τακτική που θα ακολουθήσουμε. Θα προσπαθήσουμε και θα τα δώσουμε όλα στο γήπεδο, για να κερδίσουμε και να προκριθούμε”.

Για τις απουσίες που έχει: “Ο μόνος που θα μας λείψει είναι ο Κανκάβα, θα προσπαθήσουμε να τον αντικαταστήσουμε γιατί είναι σημαντικός παίκτης για εμάς. Έχουμε όμως παίκτες για να τον αντικαταστήσουμε”.

Για την απουσία του κόσμου: “Δυστυχώς έχουν αποφασιστεί αυτά τα μέτρα και θα πρέπει να πειθαρχήσουμε. Πάνω από όλα είναι η υγεία. Δυστυχώς ακόμα δεν εχω καταφέρει να κοουτσάρω την ομάδα σε ένα γεμάτο γήπεδο κι αυτό δε θα γίνει ούτε τώρα, λόγω των μέτρων”.

Για το πώς προετοίμασε την ομάδα του: “Προσπαθήσαμε να τους προετοιμάσουμε, δυστυχώς δε θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, αλλά ελπίζω ότι θα ακολουθήσουμε την τακτική μας, θα είμαστε πειθαρχημένοι και θα κερδίσουμε”.

Για τον ΠΑΟΚ: “Είναι καλός στις στατικές φάσεις και στην επίθεση. Εμείς θα προσπαθήσουμε να τον περιορίσουμε. Να παίξουμε πειθαρχημένα και να αμυνθούμε σαν ομάδα, για να περιορίσουμε τον αντίπαλο”.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση