Πρώτη αυτοψία σε Καυτανζόγλειο

Σε ένα εκτενές αφιέρωμα που περιλαμβάνει δηλώσεις του Σταύρου Κόλκα, του προπονητή της ακαδημίας της Αγίας Παρασκευής Βόλου, Αλέξανδρου Μαλακασιώτη, και του ίδιου του ποδοσφαιριστή, το «Goal» παρουσίασε ένα αφιέρωμα στον Γιάννη Κωνσταντέλια.

«Δεν ήμουν από τα παιδιά που όσο μεγάλωνε, έβλεπε ποδόσφαιρο. Απλά έπαιζα μπάλα στο πάρκο και στους δρόμους με τους φίλος του. Ετσι αγάπησα το ποδόσφαιρο. Όταν παίζεις σε τέτοιο περιβάλλον, γίνεσαι δημιουργικός. Αυτό είναι το στυλ μου, καθώς προσπαθώ να δώσω το κάτι παραπάνω στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου» δηλώνει ο Κωνσταντέλιας, συνεχίζοντας: «Στο τέλος κατάλαβα πως το ποδόσφαιρο είναι κάτι που μπορώ να κάνω στη ζωή μου και ως επάγγελμα…»

«Δεν έβλεπα πολύ ποδόσφαιρο όσο μεγάλωνα, απλά έπαιζα στα πάρκα και στο δρόμο με τους φίλους μου. Έτσι ερωτεύτηκα το ποδόσφαιρο . Το παιχνίδι στην πόλη με τα παιδιά σε βοηθάει να είσαι δημιουργικός. Το στυλ μου είναι δημιουργικό, θέλω πάντα δώσω το κάτι παραπάνω στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου». Για τη μεγαλύτερη του επιρροή ο Κωνσταντέλιας απάντησε στη συνέχεια «Η μεγαλύτερη μου επιρροή είναι ο Νεϊμάρ . Νιώθω ότι το στυλ παιχνιδιού του είναι πιο ελκυστικό από οποιοδήποτε άλλον».

Ο Κωνσταντέλιας μίλησε και για τον Χρήστο Τζόλη, για τον οποίο είχε κάνει παλαιότερα αφιέρωμα η ιστοσελίδα «Goal»: «Για μένα ο Χρήστος δείχνει τον δρόμο για την επόμενη σεζόν Είναι καλό που έχουμε την ευκαιρία να παίζουμε και να γίνουμε μέλη της πρώτης ομάδας, που θα δείξει το τι χρειάζεται να βελτιώσουμε για να κάνουμε το επόμενο βήμα. Όλοι θέλουμε να πάρουμε την ευκαιρία. Μεγαλώσαμε με τους ίδιους στόχους και χρειάστηκε πολλή δουλειά για φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο. Η δουλειά που γίνεται στην ακαδημία τα τελευταία χρόνια είναι καλή και αυτό θα φανεί στο μέλλον και στη μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ».

 

 

«Τέτοια παιδιά, βγαίνουν ένα κάθε 50 χρόνια, και αν… Αυτό το παιδί έχει χάρισμα, έχει κάτι το μοναδικό. Είχα την χαρά να τον βλέπω να μεγαλώνει ποδοσφαιρικά. Για μένα είναι ένα φαινόμενο. Έφυγε νωρίς από εμάς, καθώς ξεχώριζε σα τη μύγα μες το γάλα…Μπορεί εσείς να πείτε πως υπερβάλλω αλλά δεν τον έχετε δει να πασάρει» ανέφερε ο προπονητής του στην Αγία Παρασκευή, Αλέξανδρος Μαλακασιώτης.

 

Δείτε το αφιέρωμα

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση