«Πόλεμος» ΕΟΚ – Αυγενάκη

Μετά από όσα έγιναν στο τρίτο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, με το Δικέφαλο του Βορρά, να περνάει από… χειρουργείο από Κορομηλά και Πουρσανίδη, προκειμένου να προκριθεί η ΑΕΚ, η λογική χάθηκε επικοινωνιακά, από αυτά που έλεγαν στελέχη της «Ένωσης».

Την αρχή είχε κάνει με ραδιοφωνικές του δηλώσεις, ο διευθυντής Επικοινωνίας, Γιώργος Νικολάου, ο οποίος αφού είχε δει όλη η Ελλάδα τι είχε γίνει στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και τη φάση με τον Λοβ, είχε αναφέρει πως «η ΑΕΚ αδικήθηκε για 39 λεπτά και 59 δευτερόλεπτα»…

Ακολούθησε ο τζέναραλ μάνατζερ της ΑΕΚ, Γιώργος Χήνας, που μιλώντας σε εφημερίδα «κιτρινόμαυρων» αποχρώσεων είχε σημειώσει… «Νομίζω εθελοτυφλούν, γιατί μιλάμε για μία χρονιά, στην οποία έχουμε κερδίσει τον ΠΑΟΚ 5 φορές και έχουμε μία ήττα. Σε αυτή την ήττα είχαμε παράπονα από την διαιτησία, παρόλο που δεν είπαμε τίποτα. Το να… πατάμε σε μία μόνο φάση, ενός κορυφαίου διαιτητή Ευρωλίγκας και να πούμε ότι έκρινε μία σειρά, με 20 πόντους διαφορά στο πρώτο ημίχρονο είναι λάσπη στον ανεμιστήρα».

Επειδή όμως η πραγματικότητα είναι σκληρή και δη στο ελληνικό μπάσκετ, ακόμα πιο σκληρή, ήρθε η σειρά των ημιτελικών με τον Παναθηναϊκό, για να περάσει η ΑΕΚ από την άλλη πλευρά.

Αυτήν του ΠΑΟΚ δηλαδή. Όσο και να προσπαθείς να παραποιήσεις την αλήθεια, κάποια στιγμή, θα τη βρεις μπροστά σου. Και για την ΑΕΚ, άργησε μόλις δύο μέρες… Τα μηνύματα από τη διαιτησία, τα πήρε από τον πρώτο ημιτελικό, ακολούθησε κάτι ανάλογο και στο δεύτερο παρά τη νίκη της, αλλά και στον τρίτο, που ο Παναθηναϊκός πήγε τη σειρά στο 2-1.

Φυσικά, σε κανένα σημείο της σειράς των ημιτελικών, δεν έχουν βιώσει στην ΑΕΚ, όσα βίωσε ο ΠΑΟΚ στη δεύτερη περίοδο του τρίτου προημιτελικού, ούτε έχει υπάρξει μία τόσο εξόφθαλμη φάση, όπως αυτή με την αντικανονική τάπα του Μέικον στον Λοβ.

Και επίσης φυσικά, εδώ τα παράπονα βγαίνουν ανεπίσημα και δεν εκφράζονται οι θέσεις της ομάδας, επίσημα, όπως έγινε μετά τον τρίτο προημιτελικό με τον ΠΑΟΚ. Το ξέρουν βέβαια πολύ καλά και στην ΑΕΚ, ότι το δίκιο τους δε θα το βρουν και μάλιστα, η απέναντι πλευρά, με τα δικά της «όπλα», θα προσπαθεί να τους βγάζει και τρελούς. Ακριβώς ότι έκαναν και αυτοί με τον ΠΑΟΚ…

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση