«Σέντρα» στο τριήμερο προπονητικό καμπ ποδοσφαίρου γυναικών

Από acpaok.gr: Πρεμιέρα για το προπονητικό καμπ επιλογής κοριτσιών του ΠΑΟΚ (28-30 Ιουνίου), στο Mountas Soccer Center, Στρατάρχου Παπάγου 21 (Κορδελιό Εύοσμος).

Πλήθος κοριτσιών ηλικίας από 7 έως 14 ετών, προπονήθηκαν και ήρθαν σε επαφή με τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Φορώντας την ειδική ενδυμασία με τον Δικέφαλο στο στήθος, οι αυριανές «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» έπαιξαν, γέλασαν και διασκέδασαν την συμμετοχή τους στην πρώτη μέρα του προπονητικού καμπ.

Το παρών έδωσαν οι δύο πρωταθλήτριες της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνα Στράντζαλη και Άννα Κωνσταντινίδου, οι οποίες είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν και να γνωρίσουν τα κορίτσια τα οποία συμμετείχαν.

Ο ΠΑΟΚ, απόλυτος κυρίαρχος στο ποδόσφαιρο γυναικών ξεκίνησε ένα δυναμικό «event» για τις νεαρές αθλήτριες, με σκοπό να τις μάθει τα μυστικά του βασιλιά των σπορ, του ποδοσφαίρου.

Στόχος του φιλόδοξου προγράμματος η ανάδειξη αθλητριών, οι οποίες αφού στελεχώσουν τα τμήματα των ακαδημιών, στην συνέχεια θα μεταπηδήσουν σε αγωνιστικό επίπεδο, προκειμένου οι καλύτερες από αυτές να παίξουν στην πρώτη ομάδα.

Υπενθυμίζουμε πως θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής και κατάταξης στην Ακαδημία του Δικεφάλου, ενώ σε κάθε κορίτσι θα προσφέρεται μία μπλούζα προπόνησης με το σήμα του ΠΑΟΚ.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για αύριο (29/06, 19:30), όπου το παρών θα δώσει η αρχηγός της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ, Θωμαή Βαρδαλή!

Έλα και εσύ στις ακαδημίες του Δικεφάλου, γίνε πρωταθλήτρια!

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Αντώνης Κιουρεξίδης: 694 480 6844
Βασίλης Μαυρίδης: 697 698 0279
Γιώργος Αποστολίδης: 694 002 5771
Τηλέφωνο Soccer Center: 231 068 2570
Διεύθυνση: Στρατάρχου Παπάγου 21, Κορδελιό Εύοσμος 562 2

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση