Σαββίδης: «Τα όνειρά μου είναι ασπρόμαυρα»

Από sfina.gr: Μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες έστειλε ο Ιβάν Σαββίδης στη διάρκεια της διαδικτυακής εκδήλωσης του ΑΠΘ για το τμήμα Ποντιακών Σπουδών.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, φρόντισε να δώσει την απάντησή του στους λασπολόγους, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Εγώ έχω άσπρα γένια αλλά δεν ξεχνάω και δεν ξέχασα για ποιο λόγο μιλάω σε αυτή την εκδήλωση. Για να μη σκεφτείτε ότι γέρασε ο Σαββίδης. Εγώ μέχρι να τελειώσω όλες τις δουλειές μου, δε θα γεράσω».

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Ιβάν Σαββίδη:

Τα όνειρα μου είναι ασπρόμαυρα. Στην ξενιτιά τα δάκρυα πάντα είναι πικρά. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε ούτε στη Θεσσαλονίκη, ούτε στην Ελλάδα, να κάνουμε κάτι ώστε να μην αναγκαζόμαστε να κυκλοφορούμε με το χέρι απλωμένο έτσι.

Ναι, εμείς κάναμε το πρώτο βήμα. Τώρα το λόγο έχει η Πολιτεία. Δεν πρέπει να συμπεριφερόμαστε σα να παρακαλάμε, σα να ζητιανεύουμε. Γιατί δημιουργείται η αίσθηση ότι όλα αυτά που συζητάμε δεν αφορούν την Ελλάδα. Κρίμα που δεν βρίσκουμε τον εαυτό μας πουθενά.

Εγώ έχω άσπρα γένια αλλά δεν ξεχνάω και δεν ξέχασα για ποιο λόγο μιλάω σε αυτή την εκδήλωση. Για να μη σκεφτείτε ότι γέρασε ο Σαββίδης. Εγώ μέχρι να τελειώσω όλες τις δουλειές μου, δε θα γεράσω.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση