Σβαμπ για Εθνική Αυστρίας: «Δεν θα τα παρατήσω, θα κάνω τα πάντα για μια ευκαιρία»

Ο μέσος του ΠΑΟΚ, Στέφαν Σβαμπ, μίλησε για τις ευκαιρίες που… δεν παίρνει στην Εθνική Αυστρίας, παρά τις καλές του εμφανίσεις στην Τούμπα, καθώς επίσης και για τις συνθήκες lockdown στη Θεσσαλονίκη.

Ο Στέφαν Σβαμπ έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στον ΠΑΟΚ από την πρώτη μέρα, καταγράφοντας πλέον επτά ασίστ και δύο γκολ και παίζοντας ακούραστα σε συνεχόμενα παιχνίδια.

Μιλώντας στην «krone.at», ο 30χρονος μέσος τοποθετήθηκε για την… έλλειψη κλήσεων στην Εθνική Αυστρίας, αφού έχει παίξει μόλις ένα λεπτό με το εθνόσημο, σε φιλικό κόντρα στην Ουρουγουάη το 2017, καθώς και για το ρόλο του στον ΠΑΟΚ αλλά και το ελληνικό lockdown.

«Στη θέση μου υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες. Δεν θα τα παρατήσω, κάνω τα πάντα για την ευκαιρία μου, ώστε να μην μπορούν να με αγνοήσουν», απάντησε αναφορικά με τη θέση του στην Εθνική, και συνέχισε για τον ΠΑΟΚ: «Είμαι ξανά κλασικό “8άρι”. Ο box-to-box μέσος της ομάδας».

Τέλος, για το lockdown ανέφερε:«Είναι πιο αυστηρά εδώ απ’ ότι στην Αυστρία. Αν φύγεις από το σπίτι σου κατά τη διάρκεια της ημέρας πρέπει να ενημερώσεις τις αρχές για τον λόγο που το κάνεις αυτό με SMS. Τίποτα δεν λειτουργεί μετά τις 21:00. Όταν αγωνιζόμαστε βράδυ, παίρνουμε βεβαίωση από τον ΠΑΟΚ»

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση