Σενάριο χωρίς βάση για Αμπέλ Μπράγκα και ΠΑΟΚ

Βραζιλιάνικο Μέσο αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ προσέγγισε τον Αμπέλ Μπράγκα, στοχεύοντας να τον επαναφέρει στους πάγκους σε ρόλο αντικαταστάτη του Αμπέλ Φερέιρα, αν και ένα τέτοιο σενάριο δε φαίνεται να έχει σπουδαία βάση.

Σημερινό (13/11) δημοσίευμα της «UOL» μιλά για τον Αμπέλ Μπράγκα, το νέο προπονητή της Ιντερνασιονάλ που, όπως αναφέρεται στο άρθρο, είχε δεχτεί προτάσεις από ακόμη δύο ομάδες, τον ΠΑΟΚ και την Αλ Ουάσλ.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Ο Αμπέλ Μπράγκα είχε δύο προτάσεις για να επιστρέψει στους πάγκους, όταν δέχτηκε την πρόταση από την Ιντερνασιονάλ νωρίτερα μες στην εβδομάδα. Τον προπονητή είχαν προσεγγίσει ο ΠΑΟΚ, από την Ελλάδα, και η Αλ-Ουασλ, από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με τις οποίες είχε διαπραγματευτεί και όρους. Για το ευρωπαϊκό σύλλογο (σ.σ. ΠΑΟΚ), θα αντικαθιστούσε τον Αμπέλ Φερέιρα, που πήγε στην Παλμέιρας. Ο ΠΑΟΚ έχει τώρα προπονητή τον Πάμπλο Γκαρσία, που μέχρι πρότινος προπονούσε την ομάδα Κ19».

Δεδομένα, πρόθεση του ΠΑΟΚ ήταν να είναι προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο, όταν έφτασε στα γραφεία του η πρόταση της Παλμέιρας για τον Αμπέλ Φερέιρα. Πάντως, η λύση του Πάμπλο Γκαρσία προκρίθηκε με σιγουριά εν τέλει ως η ιδανική, μιας και ο Ουρουγουανός ήταν έτοιμος από κάθε άποψη, αγωνιστική και πνευματική, να προωθηθεί στην πρώτη ομάδα.

Το σενάριο της «UOL», λοιπόν, ειδικότερα στο βαθμό που κάνει λόγο περί διαπραγμάτευσης μεταξύ του Δικεφάλου και του Μπράγκα, δε φαίνεται να είναι ιδιαιτέρως βάσιμο.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση