Σε σοκ η Σλόβαν για το κεκλεισμένων με ΠΑΟΚ: «Χαστούκι! Είμαστε αηδιασμένοι»

Για εξελίξεις σοκ κάνει λόγο η Σλόβαν Μπρατισλάβας, μιλώντας με σκληρή γλώσσα για την απόφαση της Κυβέρνησης: «Χαστούκι για εμάς, είμαστε σοκαρισμένοι, αηδιασμένοι και απογοητευμένοι».

Εδώ και αρκετές ημέρες στις τάξεις της Σλόβαν υπήρχε ξεσηκωμός για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τους Σλοβάκους να βγάζουν ακόμη και σήμερα (!) εισιτήρια σε προσφορά, θέλοντας να ζεστάνουν τον κόσμο τους προκειμένου να δώσουν δυναμικό παρών στο «Τέχελνε πόλε».

Η επιδημιολογική κατάσταση στη Σλοβακία σε συνάρτηση με την έκρηξη κρουσμάτων οδήγησε την Κυβέρνηση της χώρας σε λήψη αυστηρών μέτρων που φαντάζουν σοκαριστές για τους ανθρώπους της Σλόβαν.

Συγκεκριμένα, ελήφθη η απόφαση ο «τελικός» απέναντι στον ΠΑΟΚ να διεξαχθεί χωρίς παρουσία φιλάθλων, γεγονός που έφερε οργισμένη αντίδραση από την πλευρά της Σλόβαν που κάνει λόγο για χαστούκι και χτύπημα κάτω από τη μέση: «Αυτή η απόφαση έρχεται αφού ο σύλλογος πούλησε εισιτήρια, είχε ασφαλή οργάνωση και συμβεβλημένη διαφημιστική καμπάνια. Η απόφαση αυτή προκαλεί τεράστιες αθλητικές και οικονομικές απώλειες στον σύλλογό μας», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Σλόβαν Μπρατισλάβας. 

«Δεν έχω λόγια, και σίγουρα δεν είμαι ο μόνος. Είμαστε σοκαρισμένοι, αηδιασμένοι και απογοητευμένοι. Μετά από μια μακρά και επίπονη περίοδο, όπου αντιμετωπίσαμε τεράστιες απώλειες, δεχόμαστε άλλο ένα τεράστιο πλήγμα. Κυριολεκτικά ένα χτύπημα κάτω από τη μέση. Θεωρούμε κοροϊδία τη παρουσία μόνο 200 φιλάθλων. Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του γι’ αυτό, αλλά σήμερα δεχτήκαμε άλλο ένα χαστούκι, δεχθήκαμε κυριολεκτικά ένα… θανατηφόρο χτύπημα» δήλωσε ο γενικός διευθυντής της Σλόβαν, Ιβάν Κμότρικ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Σλόβαν ανέστειλε την πώληση εισιτηρίων, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως: «Θα σας ενημερώσουμε για τα επόμενα βήματα μέσω των επίσημων καναλιών Επικοινωνίας…».

SDNA Google news
ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ – ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση