Σιόντης: «Άλλαξε τις ισορροπίες η κόκκινη κάρτα»

Ο μέσος του ΠΑΣ, Στέφανος Σιόντης στάθηκε σε δηλώσεις του μετά την ήττα της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ, στην κόκκινη κάρτα που επηρέασε την απόδοσή των συμπαικτών του.

Ο παίκτης του ΠΑΣ δεν παρέλειψε να εκφράσει και τη συμπαράστασή του για τους συναδέλφους του στις μικρότερες κατηγορίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

«Θα ξεκινήσω κάνοντας μια αναφορά για τους συναδέλφους μας, να βρεθεί μια λύση γιατί είναι περίεργη και άδικη αυτή η κατάσταση, εκ μέρους όλων στην ομάδα εκφράζω τη συμπαράσταση και η σκέψη είναι μαζί τους».

Για το παιχνίδι:

«Μείναμε με 10 παίκτες, απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα υπάρχει μεγάλη πίεση, προσπαθήσαμε να αμυνθούμε, ήμασταν άτυχοι στο τέλος, πολλά θα μπορούσαν να γίνουν αν δεν υπήρχε η κόκκινη κάρτα, είμαστε αναγκασμένοι να προχωρήσουμε. Η κόκκινη άλλαξε τις ισορροπίες και κόντρα σε με ποιοτική ομάδα είναι δύσκολο να ανταπεξέλθεις. Σε πιο βατά παιχνίδια θα έρθουν οι νίκες που πρέπει. Είναι ένα θέμα το δεύτερο ημίχρονο γενικά. Ήταν οριακές φάσεις σήμερα ,είναι δεν είναι οφσάιντ η φάση, ο συμπαίκτης μου λέει ότι ήταν φάουλ (σ.σ. στη φάση του γκολ του Ελ Καντουρί), ότι τον κρατάει το χέρι. Δεν ήταν και η τύχη μαζί μας»

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση