«Σταθερά στο μπλοκάκι της Νάπολι ο Γιαννούλης»

Οι «σειρήνες» από την Ιταλία για τον Δημήτρη Γιαννούλη καλά κρατούν, με τα ΜΜΕ της χώρας να σημειώνουν πως το όνομα του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ παραμένει σταθερά στο μπλοκάκι της Νάπολι.

Μπορεί το καλοκαίρι να μην σημειώθηκαν μεταγραφικές εξελίξεις στο μέτωπο του Δημήτρη Γιαννούλη δεδομένης της επιθυμίας του ΠΑΟΚ να τον διατηρήσει στο δυναμικό του, ωστόσο, είναι σαφές πως ο Κατερινιώτης αμυντικός παραμένει στη… βιτρίνα του Δικεφάλου λόγω των παραστάσεων του με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

Και ως εκ τούτου οι αναφορές από την Ιταλία για τον Δημήτρη Γιαννούλη δεν προκαλούν καμία έκπληξη, με τα ΜΜΕ της χώρας να υπογραμμίζουν πως παραμένει σταθερά στα υπόψιν της Νάπολι. 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος της RAI, Τσίρο Βερενάτο, ο Τζενάρο Γκατούζο έχει ζητήσει μια αξιόπιστη λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας και στην παρούσα φάση τα ονόματα που «παίζουν» είναι αυτό του Έμερσον Παλμέιρι και του Δημήτρη Γιαννούλη.

Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες καθώς ο Βραζιλιάνος φέρεται να προτιμά Ίντερ ή Γιουβέντους από τη Νάπολι, γεγονός που φέρνει τον Γιαννούλη σε πρώτο πλάνο. Όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν οι Ιταλοί…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση