Στα χνάρια της UEFA – Η πρόταση του ΠΑΟΚ στη Λίγκα

Στα χνάρια της UEFA αναμένεται να κινηθεί ο ΠΑΟΚ, καταθέτοντας πρόταση στη Λίγκα με αφορμή τη συζήτηση που γίνεται για την αλλαγή του υγειονομικού πρωτοκόλλου στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Τη δική του θέση αναμένεται να αναπτύξει στη Λίγκα ο ΠΑΟΚ, καταθέτοντας πρόταση για το υγειονομικό πρωτόκολλο με αφορμή τις αναβολές των αγώνων λόγω των κρουσμάτων Covid – 19.

Το ποδόσφαιρο -προφανώς- δεν έχει μείνει ανεπηρέαστο από την πανδημία του κορωνοϊού και ήδη το τελευταίο διάστημα οι αναβολές των αγώνων στο πρωτάθλημα της Super League λόγω των κρουσμάτων αυξάνονται. Ήδη γίνονται αρκετές συζητήσεις για την αλλαγή του υγειονομικού πρωτοκόλλου, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να απευθύνεται στη Λίγκα, καταθέτοντας τη δική της πρόταση.

Αυτό που αφήνουν να εννοηθεί οι Θεσσαλονικείς είναι πως πρόκειται για μια πρόταση – θέση, περίπου αντίστοιχη με το μοντέλο που ακολουθείται από την UEFA. Και αυτό γιατί γίνεται σαφές πως η αναβολή αγώνων για τρία κρούσματα οδηγεί το πρωτάθλημα σε αδιέξοδο, τα χρονικά περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα και άπαντες ενδέχεται να βρεθούν μπροστά στην αδυναμία ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος.

Όλα αυτά, ωστόσο, θα πρέπει να ληφθούν υπόψιν με βασικό γνώμονα την υγεία δεδομένου πως είναι απαράβατος κανόνας να τηρούνται ευλαβικά τα υγειονομικά πρωτόκολλα… 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση