Στεφάνι από ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ιβάν Σαββίδη στη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη!

Από paok24.com:Η Ελλάδα αποχαιρετάει από το πρωί τον Μίκη Θεοδωράκη, με πλήθος κόσμου να έχει πει το δικό του “αντίο” τον τεράστιο μουσικοσυνθέτη στη Μητρόπολη Αθηνών, πριν η σορός του μεταφερθεί στον Γαλατά Χανίων.

Μεταξύ των πολλών στεφανιών που κατατέθηκαν, υπήρχε ένα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και ένα του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος λίγες ώρες μετά τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη, την περασμένη Πέμπτη, έγραψε:

«Ο μεγάλος συνθέτης Μίκης Θεοδωράκης έφυγε από τη ζωή στις 2 Σεπτεμβρίου. Μια ημέρα πένθους για την Ελλάδα και τους φιλέλληνες σε όλο τον κόσμο.

Ο Μίκης Θεοδωράκης δεν ήταν μόνο ένας μεγάλος Έλληνας συνθέτης. Ήταν ένας αληθινός πατριώτης, πρεσβευτής του ελληνικού πολιτισμού, σύμβολο της Ελλάδας. Το όνομά του είναι γραμμένο για πάντα στην ιστορία του παγκόσμιου πολιτισμού με χρυσά γράμματα.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του Μίκη Θεοδωράκη. Θρηνώ μαζί με όλους τους θαυμαστές του εξαιρετικού ταλέντου του, μαζί με όλη την Ελλάδα και τον κόσμο. Η μουσική του θα ακούγεται πάντα στην καρδιά μας.
Με ένα αίσθημα βαθιάς θλίψης

Ιβάν Σαββίδης».

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση