Στη φυλακή η κατηγορούμενη για την αρπαγή της 10χρονης

Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της στην α’ τακτική ανακρίτριας Θεσσαλονίκης η 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή 10χρονης μαθήτριας, έξω από σχολείο της Τούμπας.

Η 33χρονη κατηγορείται μεταξύ άλλων, για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, πορνογραφία ανηλίκων, προμήθεια και χορήγηση ναρκωτικών ουσιών.

Η κατηγορούμενη, που συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα, φέρεται να έχει αλλάξει στάση, καθώς, ο δικηγόρος της ενημέρωσε ότι η πελάτισσά του μπήκε στο νοσοκομείο, όπου και εξετάστηκε, είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Ενώ αρχικά είχε αποδεχθεί τις κατηγορίες, τώρα υποστηρίζει ότι δεν απήγαγε το παιδί, αλλά είχε πρόθεση να το περιθάλψει, μιας και θεωρούσε ότι ήταν παραμελημένο.

Σημειώνεται ότι ήδη έχουν κινηθεί οι απαραίτητες διαδικασίες, ώστε να διαπιστωθεί εάν η οικογένειά της μπορεί να διατηρήσει την επιμέλεια της 10χρονης.

Εξάλλου, το Σαββατοκύριακο ξέσπασε και δικηγορική κόντρα, με τον πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου Θεσσαλονίκης να ζητά την παραπομπή του δικηγόρου της 33χρονης για δημοσιοποίηση στα ΜΜΕ στοιχείων της υπόθεσης.

Πηγή: Efsyn.gr