Στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2025 ο Τζίμας

Την Πέμπτη το βράδυ κρίνεται το μέλλον του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη. Απέναντι στη Λίνκολν ο Δικέφαλος θέλει τη νίκη, αλλά στο μυαλό του θα έχει και την αναμέτρηση της Δανίας ανάμεσα στην Κοπεγχάγη και τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Σε περίπτωση που οι Σλοβάκοι δεν κερδίσουν στη Δανία, ο ΠΑΟΚ το μοναδικό που χρειάζεται είναι το τρίποντο με οποιοδήποτε σκορ κόντρα στη Λίνκολν, ώστε να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι υπολογισμοί θα αρχίσουν στο ενδεχόμενο που η Σλόβαν Μπρατισλάβας καταφέρει να επικρατήσει της αδιάφορης βαθμολογικά Κοπεγχάγης. Σε αυτό το σενάριο ο Δικέφαλος καλείται να καλύψει τη διαφορά τερμάτων που είναι το δεύτερο κριτήριο ισοβαθμίας.

Για παράδειγμα αν στη Δανία η Σλόβαν επκρατήσει με 0-1, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να νικήσει με 3-0 ή 3-1, με σκορ 0-2 στην Κοπεγχάγη οι ασπρόμαυροι θα χρειαστούν ένα σκορ με 4-0 για να πάρουν την πρόκριση. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του ψάχνουν δηλαδή συν 2 γκολ από τους Σλοβάκους σε περίπτωση που και αυτοί κερδίσουν την Πέμπτη.

Όσο δύσκολο και αν φαίνεται με την εικόνα που παρουσιάζει στα τελευταία παιχνίδια ο ΠΑΟΚ, ειδικά με την επιθετική δυσκολία, όλοι στην ομάδα καλούνται να βρουν τον τρόπο, αλλά και τα ψυχικά αποθέματα για να πετύχουν μία μεγάλη νίκη και σε σκορ, αλλά και στο ψυχολογικό κομμάτι. Το μόνο που μετράει αυτή τη στιγμή είναι το αποτέλεσμα, μόνο οι νίκες με κάθε κόστος μπορούν ίσως να αλλάξουν τη δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα. Ότι και αν συμβαίνει την ίδια ώρα στη Δανία ο ΠΑΟΚ δεν θα πρέπει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να εφησυχάσει, ακόμα και αν η αναμέτρηση ανάμεσα στη Κοπεγχάγη και τη Σλόβαν είναι 0-0 προς το τέλος της, στόχος όλων θα πρέπει να είναι η επίτευξη ενός μεγάλου σκορ.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση