Στο πλευρό του Πάμπλο Γκαρσία ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Χαλκίδας!

Aπό sfina.gr:Υπέρ της παραμονής του Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο του ΠΑΟΚ τάχθηκε ο Σ.Φ ΠΑΟΚ Χαλκίδας μέσω ανακοίνωσης του.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ εξέφρασαν την αντίθεσή τους σε μια ενδεχόμενη αποχώρηση του Πάμπλο Γκαρσία από την Τούμπα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Χαλκίδας:

«Δυστυχώς, η ιστορία επαναλαμβάνεται…

Με έκπληξη παρακολουθούμε εδώ και μέρες τη στοχοποίηση του Ινδιάνου από το προπονητικό επιτελείο και κύκλους της Διοίκησης, οι οποίοι πληρώνονται αδρά για να επιλύουν προβλήματα, και δυστυχώς παραμένουν αόρατοι. Όλη αυτή την προσπάθεια σιγοντάρουν, φυσικά, και τα γνωστά, ασπρόμαυρα Μέσα Μαζικού Επηρεασμού, τα οποία προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο Pablo Garcia είναι ακόμη ένας παίκτης που συμπληρώνει το ρόστερ της ομάδας μας.

Το γεγονός ότι αυτό το φθηνό marketing βρίσκει απήχηση σε ένα μέρος του απλού κόσμου της ομάδας δεν μας εκπλήσσει. Το ζήτημα, όμως, είναι το οργανωμένο οπαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ, το οποίο εκφράζει τις αρχές και τις αξίες του τεράστιου αυτού συλλόγου και αποτελεί την εμπροσθοφυλακή του.

Πιστεύουμε στη δύναμή του και θεωρούμε ότι μπορεί-τε να αλλάξετε τις διαμορφωθείσες ισορροπίες.

Σίγουρα η συγκυρία με την προφυλάκιση των αδερφών μας και το ανελέητο κυνηγητό από την ΕΛ.ΑΣ. δεν είναι καλύτερη.

Όμως, ως γνήσιοι εκφραστές της ιδέας του ΠΑΟΚ μας δεν πρέπει να επιτρέψετε αυτή την κηλίδα να αμαυρώσει ανεξίτηλα την ιστορία αυτού του συλλόγου, οδηγώντας τον κορυφαίο σύγχρονο εκφραστή της, εντός των γραμμών του γηπέδου, στην έξοδο, διωγμένο.

Η ύβρις στην αρχαία Ελλάδα υποδήλωνε την ασέβεια, την περιφρόνηση και την αλαζονεία απέναντι στους άλλους. Ο άνθρωπος που έκανε όλους όσοι νιώθουν από ΠΑΟΚ να αισθανθούμε και πάλι υπερήφανοι αντιμετωπίζετε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο! Βέβαια μετά την διάπραξη της ύβρις επέρχεται η τιμωρία, η νέμεσις.

Αυτή η τιμωρία δεν θα αφορά μόνο τα πρόσωπα που οδηγούν στην έξοδο από την πίσω πόρτα του Pablo Garcia, αλλά και τον ΠΑΟΚ μας, στο όνομα του οποίου διαπράττεται τούτο το έγκλημα.

Ο ΠΑΟΚ μας άλλαξε σελίδα και οι αλλαγές ήδη γίνονται αισθητές. Εμείς στην προοπτική των επερχόμενων τίτλων και μαστραπάδων δεν πρόκειται να ξεχάσουμε και να παρεκκλίνουμε στιγμή από τις αρχές και αξίες που πρεσβεύουν τα τέσσερα γράμματα.

Ο ΠΑΟΚ μας δεν είναι ούτε ΣΕΚΑΠ, ούτε ΕΒΖ, ούτε ξενοδοχείο, ούτε Ανζί, ούτε Ροστόφ. Ο ΠΑΟΚ μας έχει ιστορία η οποία δεν μπορεί να περιέλθει στη λήθη όσα ρούβλια και αν καταφθάσουν από την Ρωσία. Το χάπι κύριοι δεν χρυσώνετε ούτε με 10 αστέρια στη φανέλα με τον Δικέφαλο Αετό! Νιώστε από ΠΑΟΚ μάθετε τι εστί ΠΑΟΚ.

Ταπεινά και ΠΑΟΚτσήδικα από την πρωτεύουσα της Εύβοιας.
Uno de nosotros.

Π.Α.Ο.Κ. ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ».

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση