Συναγερμός λόγω Covid στη Νορβηγία – Στα υπόψιν ο Περέιρα

Ως χαοτική περιγράφουν την κατάσταση στην Εθνική Νορβηγίας τα ΜΜΕ της χώρας, σημειώνοντας πως δεν αποκλείεται να βρεθεί στις επάλξεις η β΄ομάδα!

Στο τελευταίο τεστ που υποβλήθηκε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας, βρέθηκε θετικός ο Ομάρ Ελαμπντελαουί και όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο της Νορβηγίας, άμεσα η αποστολή τέθηκε σύσσσωμη σε καραντίνα και ως εκ τούτου δεν μπορεί να ταξιδέψει στη Ρουμανία για την πέμπτη και προτελευταία αγωνιστική των ομίλων του Nations League.

Από την πλευρά της, η UEFA έχει ήδη ανακοινώσει την αναβολή του παιχνιδιού που είχε οριστεί για σήμερα (15/11), ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει ποια θα είναι η εξέλιξη δεδομένου πως οι Νορβηγοί ενδέχεται να το χάσουν ακόμη και στα… χαρτιά! 

Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, μάλιστα, δεν αποκλείεται οι Νορβηγοί να καλέσουν τη β΄ομάδα για το επερχόμενο παιχνίδι με την Αυστρία την Τετάρτη (18/11), με τα ΜΜΕ της χώρας να σημειώνουν πως ανάμεσα στις επιλογές της ομοσπονδίας βρίσκεται και το όνομα του Άντριαν Νίλσεν Περέιρα που ανήκει στον ΠΑΟΚ! 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση