ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς: Με 500 πούλμαν στην Αθήνα!

Από paok24.com: «Ο λαός του ΠΑΟΚ απαιτεί λύση στο θέμα πέριξ του γηπέδου εδώ και τώρα»

Ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε με ανακοίνωση-παρέμβαση του ο ΣΦ ΠΑΟΚ Ν. Κιλκίς.

Στο επίκεντρο μπαίνουν οι πρόσφατες εξελίξεις γύρω από την ΕΕΑ, αλλά και η κωλυσιεργία που παρατηρείται από πλευράς Πολιτείας για το θέμα της Νέας Τούμπας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Με 500 πούλμαν στην Αθήνα..

Η ΑΝΑΜΟΝΗ και η ΥΠΟΜΟΝΗ τελείωσαν και ο ΠΟΛΕΜΟΣ τώρα ξεκινά.

Μην κάνετε κανένα αστείο και βγείτε βολτίτσα να μαζέψετε καμία ψήφο για τις επόμενες εκλογές. Μην σπάσετε πάλι τα τηλέφωνα για στήριξη. Μην κάψετε τα ραδιόφωνα με τις προεκλογικές χαζομάρες ! Θα είμαστε παντού να σας διαβεβαιώσουμε ότι δεν θα πάρετε ούτε μια ψήφο! Αφού μας κοροϊδεύετε συστηματικά θα παίξουμε και εμείς αυτό το ωραίο παιχνιδάκι..

Λαέ του ΠΑΟΚ από ότι κατάλαβες η κοροϊδία πάει ψιλό γαζί.. Τους άφησες τόσο καιρό, τους έδωσες τόσο χρόνο μήπως και προχωρήσουν το θέμα του γηπέδου, αλλά αυτοί σου βάζουν συνεχώς εμπόδια, όπως σου έβαλαν οι «αρκούδες» της ΕΕΑ ! Το όνειρο του γηπέδου φαντάζει να παγώνει για ακόμη μια φορά.

Βρέθηκε ένας άνθρωπος να δώσει πνοή στη ξεχασμένη βόρεια Ελλάδα, να εκπληρώσει το όνειρο κάθε ΠΑΟΚτση και να θέλει να φτιάξει γήπεδο με τα λεφτά του γιατί γουστάρει γιατί είναι ΠΑΟΚ μέχρι το κόκκαλο και συνεχώς ανακαλύπτονται προβλήματα πιο πολλά και από το πέναλτι του γαύρου.!

Πρωθυπουργέ ξύπνα. Σε δουλεύουν η είσαι συμμέτοχος; Ο λαός του ΠΑΟΚ ο κόσμος της βόρειας Ελλάδας πληρώνει τους φόρους του και απαιτεί λύση στο θέμα πέριξ του γηπέδου εδώ και τώρα! Ο ΠΑΟΚτσης δεν πέρνει «χορηγίες» , ο ΠΑΟΚτσης δεν έχει στα καράβια του σημαία Λιβερίας. Ο ΠΑΟΚτσης δεν φτιάχνει γήπεδα με την Ολυμπιάδα. Ο ΠΑΟΚτσης δεν επιτίθεται άνανδρα σε διαιτητές! Ο ΠΑΟΚτσης δεν καίει φούρνους!

Βουλευτές της Μακεδονίας, ειδικά της κυβέρνησης. Φάτε ότι μπορείτε να φάτε μέχρι τις εκλογές γιατί ο πόλεμος ξεκινά από εσάς. Η απουσία σας, η σκόπιμη εξαφάνιση σας και το αμίλητο νερό που ήπιατε θα το πληρώσετε στη κάλπη με το παραπάνω! Τα γλυψιματα και οι δημόσιες σχέσεις με τον ΠΑΟΚ κόβονται μαχαίρι!

Λευτερακη Αυγενάκη … τι νομίζεις είναι ο ΠΑΟΚ ;; Νέα Δημοκρατία ; Φεύγω με το κόμμα της Ντορας και γυρίζω πάλι πίσω γλύφοντας ;; Φοβηθήκαμε νομίζεις που έβαλες τον αρκουδο-κουμπαρακο σου πάλι στην επιτροπή ;

Έννοια σου και θα πάρεις τόσους ψήφους όσοι είναι οι νεκροί μάρτυρες του Νουρ 1..
Μπράβο στην διοίκηση που μετά από καιρό έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά και αντέδρασε στην νέα τραγελαφική ΕΕΑ. Μπράβο για τις κινήσεις του προεδρικού διατάγματος και γενικά μπράβο που πλέον δείχνει ότι δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της!

Ιβαν είμαστε εδώ!!! Σύσσωμος όλος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ.. διοίκηση, ομάδες, και ο λαός μπροστά, να δείξουμε ότι ο πρόλογος στον ΠΑΟΚ πέθανε!

Ιβαν προσυπογράφουμε την πρόθεση σου να παίζει η ομάδα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια στο ΟΑΚΑ!

Άλλωστε πιστεύουμε, θα είναι χαρά για τον κύριο Πρωθυπουργό και την κυβέρνηση του, να φιλοξενούν αυθημερόν στην Αθήνα καμία 500αρια πούλμαν ΠΑΟΚτσηδων σε κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι…!

Υ.Γ.

Η χαρά θα είναι όλη δίκη μας !!

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση