Τέσσερα πέναλτι, τρεις αποβολές: Χάρη στον ΠΑΟΚ θυμόμαστε ότι υπάρχει το OneChannel

Το… θρυλικό κανάλι επέστρεψε και οφείλει στον ΠΑΟΚ Β πως μπήκε ξανά στο χάρτη έστω για 90 λεπτά. Τελευταία φορά που είχε ασχοληθεί κάποιος, ήταν η λασπολογία και η χυδαιότητα περί πολύ-ιδιοκτησίας.

Είναι δύσκολοι οι καιροί. Αποτελεί χαρά για όλους να διαπιστώνουμε πως υπάρχουν δουλειές. Άνθρωποι παίρνουν μεροκάματα. Μακάρι να συνεχίσει να ισχύει αυτό για χρόνια. Είναι λοιπόν αιτία χαράς να διαπιστώνεις πως λειτουργεί ακόμη, ένα κανάλι έστω ειδικών αποστολών. Το One Channel. 

Αιτία για να το θυμηθούμε, στάθηκε και πάλι ο ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ Β, καθώς από το κανάλι αυτό παρακολουθήσαμε την αναμέτρηση της Super League 2 με τον Ολυμπιακό Β να είναι γηπεδούχος. Με τα μικρόφωνα να είναι άψογα στημένα για να ακούγονται κάθε λογής μπινελίκια, κυρίως τα αντεθνικά. 

Μέσω του One Channel ακούσαμε πως έγιναν τουλάχιστον τέσσερα πέναλτι που δε δόθηκαν στον Ολυμπιακό. Χαρίστηκαν 2-3 αποβολές στον ΠΑΟΚ, το Twitter αναστέναξε από τα σχόλια περί mute και για τον επόμενο Θαναηλάκη αλλά αυτά είναι κακοήθειες των τουιτεράδων. Μέσω του One Channel ακούσαμε την εκφωνήτρια του γηπέδου να μην αναφέρει το όνομα του ΠΑΟΚ, με τις αναφορές της να γίνονται απλά ως «φιλοξενούμενη ομάδα». Απ’ το να την απολύσουν την κοπέλα, καλά έκανε, κανείς δεν την κατηγορεί. 

Το One Channel ήρθε να συμβάλει για πολλοστή φορά στον πολιτισμό. Επαναλαμβάνουμε, είναι τεράστια η χαρά και μόνο που μάθαμε λόγω του ΠΑΟΚ πως το κανάλι υφίσταται ακόμη. Άλλωστε στα χρόνια λειτουργίας του, άλλη μία φορά είχε συζητηθεί και έμαθε ο κόσμος την ύπαρξή του. 

Ήταν τότε που έπαιζαν τα ρεπορτάζ της χυδαιότητας, λασπολογίας, ψεμάτων, αναφορικά με «πολύ-ιδιοκτησία» της Ξάνθης. Ρεπορτάζ που στάθηκαν αιτία να υποβιβαστεί μέσω της τιμωρίας που δέχτηκε η ομάδα της Θράκης. Ρεπορτάζ που έκαναν… νόμο τα μέλη της ΕΕΑ του Λευτέρη Αυγενάκη, μέσω «καυτών» ερωτήσεων που έθεσαν σε μαγαζάτορες του νομού Ξάνθης. Στοιχεία, όχι παίξε γέλασε. 

Το CAS καθάρισε κάθε ίχνος λάσπης που εκτοξεύτηκε και την επέστρεψε στους εμπνευστές και «εκτελεστές», ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς. Όλη αυτή η ιστορία, είχε επιλεγεί να αρχίσει μέσω του One Channel. Μέσω ρεπορτάζ που κανείς δεν πήρε πάνω του φυσικά. 

Έκανε τότε τις εμφανίσεις της η Λίνα Σουλούκου με τα… ακλόνητα στοιχεία που είχε συγκεντρώσει, και στη συνέχεια γνώρισε τη μεγαλύτερη συντριβή που έχει υποστεί δικηγόρος-παράγοντας μεγάλης ομάδας, με τα διεθνή και ελληνικά δικαστήρια να αποδέχονται ότι επρόκειτο για το φιάσκο του αιώνα.  

Ο ΠΑΟΚ κι εκείνη η χυδαιότητα, ήταν η αιτία να μάθει η Ελλάδα την ύπαρξη του One Channel. Από τότε, ουδείς ασχολήθηκε. Ο ΠΑΟΚ Β έγινε αιτία να θυμηθούμε την ύπαρξη του συγκεκριμένου καναλιού. Αυτός που το χάρηκε περισσότερο απ’ όλους, δεδομένα ήταν ο Θόδωρος Καρυπίδης. Διαπίστωσε πως υφίσταται ακόμη η «γωνιά» των Media που είχε κάνει τις περιβόητες δηλώσεις για τους νόμους που υπάρχουν και πρέπει να τηρούνται και για τις ποινές που πρέπει να εφαρμόζονται. Αυτές που τελικά εφαρμόστηκαν φέτος για την καραμπινάτη πλαστογραφία που έκανε η δική του ομάδα. 

Ο Καρυπίδης ίσως να μπορεί να μας απαντήσει και σε μια απορία που έμεινε σε όσους παρακολούθησαν τη μετάδοση του One Channel. Ο Μπαγκαλιάνης που ήταν στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, από ποια ομάδα προέρχεται; Κι εκείνη η ομάδα, γιατί τον άφησε ελεύθερο να πάει στον Ολυμπιακό Β; Σιγοτραγουδώντας «Ρούχα μαζί που πλύθηκαν κι έχουνε γίνει Ροζ» μπορεί να βρει την απάντηση… 

SDNA Google news
ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ – ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση