Τελικά ασχολείται ο Ιβάν;

 

 

Η πανδημία άλλαξε τα δεδομένα και πολλοί άνθρωποι ανασυντάχθηκαν και προσπάθησαν να διατηρήσουν τα κεκτημένα στον επαγγελματικό τους βίο. Το ίδιο ισχύει και για τεράστιους επιχειρηματίες όπως ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος ασχολήθηκε με το πως θα διατηρηθεί η δυναμική του σε όλα τα μέτωπα.

Παράλληλα, γνωρίζοντας πως από τη δική του υγεία εξαρτώνται χιλιάδες άνθρωποι, επέλεξε να κλειστεί στο κτήμα του στο Ροστόφ, μέχρι να εξασφαλιστεί 100%.

Η συγκυρία αυτή συνέπεσε με την ανάγκη του ΠΑΟΚ να συμμαζέψει τα οικονομικά του, κάτι που δεν έδινε και μεγάλη προοπτική στη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Ο Ιβάν έκανε ένα βήμα πίσω, έτσι ώστε να αντεπιτεθεί.

Όλα τα παραπάνω, αποτέλεσαν βασικό επικοινωνιακό άξονα της ομάδας του Λιμανιού. Όλα τα ΜΜΕ του Ευάγγελου Μαρινάκη, ισχυρίζονταν πως ο Ιβάν τα έχει παρατήσει. Και το πήγαιναν ακόμα παρακάτω, ισχυριζόμενα πως θα φύγει και από την Ελλάδα. Η προσπάθεια για αυτό άλλωστε ποτέ δεν σταμάτησε από την πλευρά τους.

Τα κακομαθημένα της ελληνικής κοινωνίας, ο καθρέφτης γιατί αυτή βυθίζεται στον πάτο ολοένα και περισσότερο, είναι ξεκάθαρο πως δεν σέβονται τίποτα. Σε μία χώρα που οι επιχειρηματίες που επενδύουν πραγματικά είναι μετρημένοι, καταβάλουν προσπάθεια να περάσουν το μήνυμα πως ένας από αυτούς που μοιράζει χιλιάδες δουλειές, σύντομα θα αποχωρήσει από τον τόπο μας.

Εδώ και δύο μήνες βέβαια, ο Ιβάν Σαββίδης ολοκλήρωσε ότι έπρεπε να κάνει για να μη πληγούν οι εταιρίες του, διασφάλισε την πορεία των επενδύσεών του στην Ελλάδα και επανήλθε στη καθημερινότητα του ΠΑΟΚ, αλλά και της ελληνικής κοινωνίας μέσα από την τηλεοπτική του τοποθέτηση για την γενοκτονία των Ποντίων.

Το ηχηρό μήνυμα βέβαια, το πέρασε μέσα από την αποφασιστικότητα μίας δύσκολης κατά γενική ομολογία απόφασης. Την επιστροφή του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Μία απόφαση που δείχνει ξεκάθαρα στους πάντες πως είναι η ώρα της επιστροφής του Ιβάν στη καθημερινότητα της ομάδας.

Η προπαγάνδα των κακομαθημένων, έπεσε για ακόμη μία φορά στο κενό. Πλέον θα αναζητήσουν το επόμενο ψέμα για να πληγεί ο μοναδικός επενδυτής της Βορείου Ελλάδος.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση