Της κοντής ψ….. της φταίνε οι τρίχες..

Μετά την αλλαγή προπονητή στον ΠΑΟΚ και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Πάμπλο Γκαρσία κάποιοι στον Πειραιά φοβήθηκαν φαίνεται και βάλανε τους παρατρεχάμενους να δημιουργήσουν κλίμα.Ο πρώτος από τα τσιράκια του ανωτάτου άρχοντα της χώρας φυσικά είναι ο κοντός. Ένας άνθρωπος που πρέπει να κοιτάξει στο λεξικό του Μπαμπινιώτη και να κάνει και φροντιστήριο για να μάθει τι σημαίνουν οι λέξεις τιμή και περηφάνια.Αυτός που νύχτα πηδούσε τις μάντρες για να κάνει ντου σε εκπομπή ιδιωτικού καναλιού. Έκανε μάλιστα και βουτιά σε ζωντανή μετάδοση για να πιστέψουμε και καλά ότι τον χτύπησαν. Έκανε και άλλα καραγκιοζιλίκια βέβαια όταν υποστήριζε ότι τον χτύπησε η πρώην του κλπ κλπ.

Αυτός ο ξεδιάντροπος αφού είδε ότι με τα φούμαρα για πολυιδιοκτησία πέρσυ κατάφερε να χάσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα προσπαθεί και φέτος να βρει κερκόπορτα. Πόσο άθλιο είναι να ζεις παρασιτικά στην κοινωνία προσπαθώντας να κερδίσεις την εύνοια του μεγάλου αφεντικού και να πάρεις κανένα κόκαλο που μπορεί να σου πετάξει.

Δοξάζω τον Νινούα όχι τόσο για την καταπληκτική ευχέρεια που έχει στα χτυπήματα φάουλ (μισό πέναλτι) αλλά για την ευκαιρία που έδωσε σε κάποιους να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να μας χαρίσουν δεύτερο συκώτι από τα γέλια. Από αυτόν τον παίκτη έχουν να δουν πολλά τα μάτια σας ακόμα. Δεν είναι τυχαίο που ένας άλλος Σπεσιαλίστας των φάουλ ο Τσιάρτας τον δόξασε.Μαγαζιά και παραμάγαζα του απόλυτου μονάρχη, θα ξεφτιλιστείτε στο χορτάρι όσο και αν γαυγίζετε…

Geroplatanos

Διαβάστε περισσότερα