Τι είχες (Λυκο)Γιάννη, τι είχα πάντα!

Για τον απροσδόκητο χαμό του Γέλοβατς, την εμφατική νίκη επί του Άρη, τον κόσμο του ΠΑΟΚ, αλλά και τη δική του παρουσία μίλησε ο Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όπως είπα και την προηγούμενη φορά θέλω να μιλήσω για τη υγεία. Δυστυχώς ένας συναθλητής μας κατέληξε. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Αυτά είναι πρώτα και μετά έρχονται τα υπόλοιπα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ξέραμε τη σημασία του παιχνιδιού. Θέλαμε τη νίκη και λόγω της ιστορικής αντιπάλοτητας και για βαθμολογικό λόγους. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για το κλαμπ. Είχαμε θέματα τραυματισμών αλλά τα δώσαμε όλα. Κερδίσαμε ουσιαστικά από το ζέσταμα. Αν εστιάσουμε στο τι κάναμε και τι δώσαμε σε πάθος κι ενέργεια νομίζω ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη για όλους.

Το καλό είναι ότι έμεινα μόνο 9 ημέρες έξω. Ευχαριστώ τους γιατρούς και φυσιοθεραπευτές της ομάδας. Έκαναν πολύ καλή δουλειά.

Όταν έχει τέτοια ατμόσφαιρα και κουτσός να είσαι θα παίξεις.

Παίζαμε δυο χρόνια σε άδειες κερκίδες. Περιμέναμε τέτοια παιχνίδια. Όταν πρέπει η ομάδα να κερδίζει βρίσκεις τις αντοχές.

Βλέπουμε κι αλλά παιχνίδια όταν έχουμε ελεύθερο χρόνο. Έχω δει σχεδόν όλα τα παιχνίδια του Άρη. Ήταν σε ώρες που βόλευε κι ήξερα τι να περιμένω. Παίζουν σκληρά στην άμυνα και δυνατά αλλά εμείς το υπερκαλύψαμε.

Μπήκαμε με πολύ μεγάλη διάθεση και πάθος κι ουσιαστικά δεν έπαιξε ρόλο το σκάουτινγκ.

Είμαι ευγνώμων για την κάθε στιγμή που έχω ζήσει και ζω. Είμαι υγιής, παίζω σε γεμάτο γήπεδο κι ανήκω σε μια ομάδα που βγάζει υγεία. Κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Είναι απλό για εμάς. Πρέπει να το ευχαριστιόμαστε και να κάνουμε αυτό που μας αρέσει κι είμαστε καλοί»

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση